Bloemige geuren voor u Bloemige geuren voor hem Lentegevoel voor je haar Verzorgingsgids Voorjaarsontwakende make-up Voorjaarstrends

parfumdreams presenteert: Onze verzorgingsgids voor de lente!

Eindelijk worden de dagen weer warmer en kunnen we afscheid nemen van de korte dagen. Voor de lente ligt het geheim van uw succes in producten met lichte textuur, die optimaal door de huid kunnen worden opgenomen. Klik door onze verzorgingsgids voor de lente en laat u zich door ons inspireren.

Verzorgingsgids

Na de koude winter is het voor uw huid essentieel uw huidverzorgingsroutine aan het nieuwe jaargetijde aan te passen. Lichte texturen zijn ideaal voor de lente. Omdat de dagen mooier worden, focust u zich op producten die uw huid op weers- en milieubelastingen voorbereiden en ertegen beschermen. Door de koude tempeturen kunt u uw huid met een peeling heel goed reinigen. Neem dan een fruitzuurpeeling - en vergeet niet om een zonbeschermingsfactor aan te brengen.

Onze keuze voor de lente

Onze aanbevelingen voor de lente

De Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream van Shiseido gaat tekenen van huidveroudering zoals kringen, lijntjes, rimpels en pigmentvlekken tegen. De crème maakt de huid glad, revitaliseert deze en hydrateert deze intensief. Dat is met name in de lente erg belangrijk. De schitterende geur van de geraffineerde Japanse orchidee zorgt voor een nog intenser luxueus gevoel van verzorging en tovert de lente op je gezicht.
Naar het product

Lancôme Hydra Zen Creme verzorgt de huid intensief en hydrateert deze langdurig. De gezichtscrème is verrijkt met revitaliserende ingrediënten, zoals een kalmerend rozen- en moringaboomextract. De verzorgende formule bevat een Neurocalm-complex dat de nadelige effecten van emotionele stress en omgevingsstress op de huid neutraliseert. Ceramiden kunnen 24 uur lang vocht afgeven en binden. Ideaal voor een langdurig gehydrateerde huid die na de winterse temperaturen uitgeput is en rijkelijk gehydrateerd moet worden.