Bloemige geuren voor u Bloemige geuren voor hem Lentegevoel voor je haar Verzorgingsgids Voorjaarsontwakende make-up Voorjaarstrends

Voorjaarstrends

Trend Natural

Natuurlijke looks en minimalisme op onze huid staan in het middelpunt van 2022. Deze beautytrend heet ook wel skinimalisme. De nadruk op de natuurlijke schoonheid en no-make-up looks genieten alle aandacht. Neem afscheid van dikke make-uplagen en toon uw schattige zomersproeten! Bovendien overtuigen ecologische waarde, duurzaamheid en hernieuwbare verpakkingen van deze branche.

Glowy Skin Trend

Een heldere huid, vol veerkracht die het licht reflecteert. Om deze jeugdige levenskracht te kunnen behouden, is het essentieel om producten met bijv. hylauron te gebruiken. Vluchtige texturen en lichte foundations zorgen voor een optimale beleving.

Trend All-in-one

Verzorgende en make-up-effecten in een product horen tot de absolute trends in 2022. Bespaar tijd en gebruik deze veilige oplossingen voor meerdere problemen tegelijkertijd. Zo creeërt u een fantastische look, ook als het snel klaar moet zijn.

Catchy Lip Trend

Intensieve kleuren die de lippen oplichten! Maak uw statement met deze opvallende en belangrijke make-uptrend in 2022! Als u voor Catchy Lips gaat, begint uw dag gegarandeerd met een goed humeur!