Header Desktop

Voorjaarstrends

Bloemige geuren voor u Bloemige geuren voor hem Voorjaarsontwakende make-up Frisse kleuren in de lente Voorjaarstrends Verzorgingsgids

Trend Natural

Natuurlijke looks en minimalisme op onze huid staan in het middelpunt van 2021. Deze beautytrend heet ook wel skinimalisme. De nadruk op de natuurlijke schoonheid en no-make-up looks genieten alle aandacht. Neem afscheid van dikke make-uplagen en toon uw schattige zomersproeten! Bovendien overtuigen ecologische waarde, duurzaamheid en hernieuwbare verpakkingen van deze branche.

Trend Glowy Skin

Een heldere huid, vol veerkracht die het licht reflecteert. Om deze jeugdige levenskracht te kunnen behouden, is het essentieel om producten met bijv. hylauron te gebruiken. Vluchtige texturen en lichte foundations zorgen voor een optimale beleving.

Trend All-in-one

Verzorgende en make-up-effecten in een product horen tot de absolute trends in 2021. Bespaar tijd en gebruik deze veilige oplossingen voor meerdere problemen tegelijkertijd. Zo creeërt u een fantastische look, ook als het snel klaar moet zijn.

Trend Sustainability

Minimalisme is de nieuwe luxe - de duurzaamheid in beautyproducten is doorslaggevend voor veel aankoopbeslissingen. Ecologische waarde en herbruikbare verpakkingen staan in het middelpunt. Onze aanbevelingen wachten op u!

Trend 90's

90 Trends uit de beauty en de mode spelen in 2021 een toenemende grotere rol. De veelzijdigheid in looks is hiervoor erg belangrijk. Oogschaduw en intensieve eyeliners staan helemaal bovenaan. Sterke kleuren en opvallende tinten vallen op. Een absolute trendy kleur voor 2021 is de kleur groen - de kleur die voor vernieuwing en hoop staat.

Trend Catchy Lips

Intensieve kleuren die de lippen oplichten! Maak uw statement met deze opvallende en belangrijke make-uptrend in 2021! Als u voor Catchy Lips gaat, begint uw dag gegarandeerd met een goed humeur!