RefectoCil

160
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

RefectoCil: het vertrouwde merk voor verzorgde wenkbrauwen

RefectoCil staat voor markante en verzorgde wenkbrauwen en is het vertrouwde merk als het om wenkbrauw- en wimperverf gaat. Het merk is op dit moment vertegenwoordigd in meer dan 50 landen en de wenkbrauw- en wimperverf van RefectoCil is wereldwijd geliefd.

De oorsprong van RefectoCil gaat terug naar het jaar 1930. De oprichters van het bedrijf, Angela en Josef Gschwentner, hadden een eigen kapsalon in Wenen en waren ontevreden over de verf die in die tijd te koop was. Ze experimenteerden met verschillende chemicaliën en slaagden erin een eigen lijn voor verzorgingsproducten en haarverf te ontwikkelen.

Ze breidden hun assortiment gestaag verder uit, bijvoorbeeld met wenkbrauwverf. Deze verf van RefectoCil is vandaag de dag een absolute bestseller en het merk geldt als wereldwijde marktleider op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf. Het bedrijf wordt tegenwoordig geleid door de zoon van de Gschwentners – en het merk maakt intussen samen met andere cosmeticamerken deel uit van GW Cosmetics.

RefectoCil: uit welke producten bestaat het assortiment?

Het assortiment van RefectoCil bestaat hoofdzakelijk uit producten voor het verven en stylen van wenkbrauwen en wimpers. Erg populair zijn:

Brow Styling-producten, die verzorgen en verven. Naast losse producten zijn er ook complete sets verkrijgbaar. De RefectoCil verf is verkrijgbaar in tal van kleuren, zodat er voor ieder huid- en haartype de juiste kleur is en er een natuurlijk resultaat kan worden bereikt. Er zijn ook bijzondere kleuren verkrijgbaar, zoals rood of blauw, voor als je een extravagante look wilt. Voor de gevoelige huid is er verf op plantaardige basis te koop.

Wat maakt de producten van RefectoCil zo bijzonder?

Met de RefectoCil verf voor wenkbrauwen en wimpers opereert het merk in een segment dat in de beauty- en cosmeticabranche steeds meer aandacht krijgt. Expressieve wenkbrauwen en dichte wimpers geven het gezicht expressie, zorgen voor een verzorgd uiterlijk en benadrukken de ogen. Dat dergelijke verf te koop is voor eigen gebruik en er geen duur bezoek aan de schoonheidsspecialiste nodig is, is iets waar veel mensen blij van worden.

Je kunt je hele uitstraling veranderen door je wenkbrauwen anders te stylen en de producten van RefectoCil bieden vrouwen en mannen de mogelijkheid hun natuurlijke schoonheid te benadrukken. Met een markante, verzorgde look nemen het welbevinden en het zelfbewustzijn toe.

Bovendien zijn de producten van RefectoCil getest door dermatologen en oogartsen en zijn ze dierproefvrij. De meeste producten zijn bovendien veganistisch en bevatten geen grondstoffen van dierlijke oorsprong. Zo weet je zeker dat je een goed, beproefd product koopt dat geen schade veroorzaakt aan het gevoelige gebied rond je ogen.

Hoe wordt RefectoCil verf gebruikt?

Met de verf van RefectoCil kunnen wimpers en wenkbrauwen drie nuances lichter worden gemaakt. Tevens kan de natuurlijke haarkleur donkerder of intenser worden gemaakt. Ook grijsdekking is geen probleem.

De verf wordt zowel op de wimpers als de wenkbrauwen heel eenvoudig met een borsteltje aangebracht. Dus het werkt eigenlijk net zo als bij mascara. De verf is tot zes weken veegvast en waterproof op de wenkbrauwen en wimpers.

Koop RefectoCil en profiteer van een grote keuze

RefectoCil is bij parfumdreams te koop voor een goede prijs-prestatieverhouding. De keuze aan producten is groot en bij ons is niet alleen de verf te koop, maar ook toebehoren, zoals wimperblaadjes, wimperkrullers, toolkits en starterkits. Je kunt de producten heel eenvoudig gewoon thuis bestellen en profiteren van een goede prijs-prestatieverhouding.