Max Factor

117
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Max Factor – Hoogwaardige make-up voor een mooie teint

Het merk Max Factor staat niet alleen voor hoogwaardige producten, maar is een bedrijf met traditie. Aan het begin van de 19e eeuw besloot make-upartist Maxsymmilian Faktorowicz Polen de rug toe te keren en in de Verenigde Staten een nieuwe start te maken. Op de Louisiana Purchase Exposition presenteerde hij zijn kunsten en slechts enkele jaren later richtte hij zijn eigen bedrijf op: Max Factor & Company Max kon veel sterren in Hollywood voor zich winnen en werd uiteindelijk wereldberoemd met zijn producten.

Ontdek met Max Factor een indrukwekkende selectie aan cosmeticaproducten

Max Factor behoort tot de gevestigde krachten in de beautybranche. Van over de hele wereld maken mensen gebruik van het cosmeticamerk en ze verheugen zich over het veelzijdige assortiment. In dat kader biedt Max Factor cosmetica voor verschillende behoeften. Zodoende kunnen, naast beschaafde make-up, ook opvallende looks worden gecreëerd.

  • Max Factor teintprodukten: Naast concealers, compact powder en colour corrector sticks biedt het cosmeticamerk ook diverse foundations aan. Afhankelijk van het product is het mogelijk om pukkels, rode plekken, donkere kringen onder de ogen of oneffenheden uitstekend te maskeren. Om ervoor te zorgen dat de finish in elk opzicht voordelig uitvalt, is er keuze uit diverse kleuren. Zodoende is voor elke huidteint het geschikte artikel verkrijgbaar. Voor een stralende glow zijn er ook Max Factor Blush, highlighters of contoring palets verkrijgbaar.
  • Max Factor oog make-up: Met intense oogschaduw, mascara en eyeliners van Max Factor is het op eenvoudige wijze mogelijk om een betoverende oogmake-up tevoorschijn te toveren. Dankzij de grote kleurkeuze is het mogelijk om je creatief uit te leven en verschillende highlights te zetten in het gebied rond de ogen. Markeer vervolgens ook de wimpers en wenkbrauwen om de oogmake-up op uitgekiende wijze te completeren.
  • Max Factor lippen: Ook voor de lippen biedt het succesvolle merk een serie van verschillende producten aan. Neem glanzende of matte lippenstift en maak de make up voor de lippen af met een passende lipliner. Lippengloss zorgt voor een briljante finish: deze maken stralende en volle lippen mogelijk.
  • Max Factor nagellak: Mooie nagels vallen altijd op. Met Max Factor kun je op uitgekiende wijze verschillende nageldesigns verwezenlijken. Of het nu elegant is of opvallend – nagellakken van Max Factor zorgen voor bijzondere resultaten die mogen worden gezien.

Het merk Max Factor vindt het belangrijk om niet alleen de sterren mooier te maken. De cosmetica is bedoeld voor iedereen die op doelgerichte wijze haar schoonheid wil benadrukken. Hiertoe biedt het bedrijf veel verschillende producten aan in een hoogwaardige uitvoering. Op die manier is het voor elke gebruiker mogelijk om zowel natuurlijke als glamoureuze looks te creëren.

Max Factor staat niet alleen voor kwantiteit, maar ook voor kwaliteit

De keuze aan verschillende Max Factor make-up producten mag gezien worden: Van primer tot eyeliner tot aan nagelverzorging bevat het assortiment veel verschillende artikelen. Het merk zet daarbij niet alleen op verscheidenheid, maar maakt ook vooral gebruik van verzorgende ingrediënten. De ingrediënten zorgen voor een buitengewoon goede hechting en ondersteunen de verzorging.

Max Factor kopen bei parfumdreams

Of het nu gaat om smokey eyes, volumineuze lippen of glanzende nagels – bij parfumdreams Kun je heel eenvoudig verschillende make-upproducten van Max Factor bestellen. Ontdek hiervoor diverse artikelen die het persoonlijke uiterlijk benadrukken en inspireren tot verschillende looks. Voor een glansvolle presentatie in elk opzicht.