-22%* 👑 tijdens onze King Days: profiteer nu van feestelijke kortingen

Menu

Parfumdreams
Marvis 8 Artikel

Marvis

Marvis: aansprekende tandverzorgingsproducten 'Made in Italy'

Het Italiaanse merk Marvis bestaat al sinds 1958 en is gespecialiseerd in premium tandverzorgingsproducten. Het bedrijf is opgericht door Earl Franco Cella di Rivara. Hij richtte zich oorspronkelijk op rokers. Hij wilde met een zeer intensieve muntsmaak de ervaring met tandverzorging verbeteren en ontwikkelde hiervoor de tandpasta Classic Strong Mint.

In de jaren zeventig verwierf het merk voor het eerst bekendheid – de grote doorbraak liet echter nog tot net voor het millennium op zich wachten. In 1997 kocht het cosmeticabedrijf Ludovico Martelli Srl Marvis op en de Marvis-tandpasta werd als luxeproduct in de markt gezet. Dat leverde succes op en zo kon het merk vanuit Italië zijn vleugels uitslaan in de rest van de wereld.

Wat kenmerkt het merk Marvis?

Het merk Marvis maakt reclame met buitengewone mondzorg en bevestigt die belofte al bij de eerste blik: de mooie verpakkingen met retrolook en de bijzondere smaken van Marvis-tandpasta zorgen voor een aangename ervaring tijdens de tandverzorging en maken de dagelijkse mondhygiëne bijzonder.

Marvis is ook bekend buiten de grenzen van Italië. Het merk heeft een reputatie opgebouwd en staat bekend om kwalitatief hoogstaande tandverzorgingsproducten. Verder staan de producten in de sierlijke tubes en flessen niet alleen prachtig in de badkamer, ze staan ook garant voor een grondige reiniging en betrouwbare bescherming van tanden, tandvlees en mondflora.

Uit welke producten bestaat het assortiment van Marvis?

Marvis heeft sinds de oprichting in Florence een breed scala aan tandverzorgingsproducten ontwikkeld, waaronder:

  • tandpasta
  • mondwater
  • tandenborstels

De producten van Marvis onderscheiden zich verder van de rest door de bijzondere smaken. Met smaken als drop-munt, rabarber-munt of jasmijn-munt maakt Marvis van het saaie ritueel van tandenpoetsen een smakelijke beleving. Als klassieke variant is er ook de tandpasta Strong Mint met pepermuntolie. Dat product was namelijk de basis voor het succes van Marvis en is tot op heden van alle producten de bestseller. Het mondwater vult de tandpasta perfect aan.

Het heeft niet alleen een fijne smaak, maar is ook veilig voor je gebit

Niet alleen de lekkere en veelzijdige smaken kenmerken het merk voor tandverzorgingsproducten. De producten zorgen voor een frisse adem en een fris gevoel, maken de tanden goed schoon, gaan gaatjes tegen en beschermen je mond en tanden volledig. Bovendien zijn er tandpasta's met whiteningformule tegen verkleuring, tandplak en tandsteen voor een stralend witte lach. Hiervoor maakt het merk alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten om tandglazuur te behouden en tanden niet te beschadigen.

Koop Marvis-tandpasta online bij parfumdreams

Wil je Marvis kopen? Dan kun je het beste online bestellen. Daar vind je het grootste assortiment tandpasta van Marvis. In de webshop van parfumdreams kun je Marvis-tandpasta kopen en heb je de keuze uit een groot aanbod aan smaken en producten. Je vindt er ook andere tandverzorgings- en cosmeticaproducten. Struin het assortiment af en overtuig jezelf van het grote aanbod, het bestelgemak en de comfortabele thuisbezorging.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 27-04-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube