-22%* 👑 tijdens onze King Days: profiteer nu van feestelijke kortingen

Menu

Parfumdreams
Mario Badescu 10 Artikel

Mario Badescu

Mario Badescu: Waar Amerikaanse visie en Europees talent samenkomen

De naam Mario Badescu staat voor een cosmeticalijn met meer dan 200 verschillende producten. Al meer dan 50 jaar geldt Mario Badescu in New York als een van de beste merken op het gebied van hoogwaardige huidverzorging met natuurlijke ingrediënten die voor betaalbare prijzen verkrijgbaar zijn. Hij creëert zijn cosmetica met een eenvoudig concept in zijn achterhoofd: Voor alle huidsoorten moet er optimale verzorging zijn, niet alleen voor het gezicht, maar ook voor het lichaam.

Mario Badescu cosmetica: De Amerikaanse droom

De geboren Roemeen Mario Badescu, opgeleid als chemicus en apotheker had al zijn eigen laboratorium in Wenen, voordat in 1966 de Amerikaanse droom lokte. Hij trok naar New York en richtte daar het imperium op dat tot op de dag van vandaag succesvol is.

Mario Badescu is ervan overtuigd dat een grondige huidanalyse de basis vormt voor iedere geslaagde cosmeticabehandeling. Zodoende richtte hij zich er vanaf het begin op om cosmetica voor elk huidtype te ontwikkelen. Natuurlijke ingrediënten en betaalbare prijzen vormen de basis van het langdurige succes van Mario Badescu. Extracten van biologisch fruit en groente en voedings en minerale stoffen vormen zijn concept voor huid- en lichaamsverzorging die de huid laat stralen.

Huidverzorging van Mario Badescu – simpel maar effectief

De verpakkingen van Mario Badescu zijn altijd heel simpel gehouden: witte potjes of doorzichtige sproeiflessen met een onopvallend logo vormen het herkenningsteken van het merk. De inhoud staat hier duidelijk op de voorgrond. Bovendien maakt de eenvoudige verpakking het mogelijk om eerlijke prijzen te hanteren die kenmerkend zijn voor Mario Badescu.

Mario Badescu kopen bij parfumdreams

Op de exclusieve upper east side in Manhattan heeft Mario Badescu een salon der superlatieven met 24 kamers die inmiddels drie generaties lang door zijn familie wordt gerund. De onderneming Mario Badescu leidt alle cosmetici zelf op. Het merk heeft meer dan 200 cosmeticaproducten ontwikkeld die over de hele wereld worden verkocht.

Parfumdreams biedt een groot assortiment aan van Mario Badescucosmetica. Het merk staat bekend om zijn unieke prijs-prestatieverhouding – het loont zich dus des te meer om de producten eens te proberen.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 27-04-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube