Parfum van Kilian

38
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Kilian Parfum

Kilian, luxe uit Frankrijk

Kilian is een luxueus merk uit Frankrijk en genoemd naar Kilian Hennessy. Deze Fransman bracht zijn jeugd door in de wijnkelders van zijn beroemde familie in de Franse stad Cognac. Cognacliefhebbers weten dat Hennessy een wereldberoemd merk cognac is. Kilian koos niet voor de cognac, maar voor de geur van parfums, zowel voor dames als heren. De verschillende Kilian collecties vertegenwoordigen verschillende stijlrichtingen. Sommige parfums zijn zo samengesteld, dat ze zowel door dames als heren gebruikt kunnen worden. Wij van Parfumdreams hebben zowel de unisex geuren alsook de Kilian damesgeuren en Kilian herengeuren voor u in de aanbieding.

Exclusieve Kilian parfum

Alleen al de namen van de damesparfums spreken boekdelen. In the Garden of Good and Evil, From Dusk Till Dawn, Good Girl Gone Bad, om er een paar te noemen. Bij Parfumdreams kunt op kennismaken met deze exclusieve geuren uit Frankrijk. Ook de namen van de Kilian herengeuren zoals Arabians Nights en Asian Tales geven al aan in welke richting de geuren kunnen gaan. Van de verschillende series zijn varianten beschikbaar zoals de unisex geuren van Moonlight In Heaven. Die is ook als Travel Spray verkrijgbaar en als navulfles. Heren en dames kunnen gezamenlijk op zoek naar hun eigen Kilian geur en deze wellicht met elkaar delen. Dat is het voordeel van de Kilian unisex geuren. Bovendien kunnen zowel heren als dames natuurlijk alle Kilian geuren opdoen die ze willen. Een geur is zo persoonlijk dat hij niet altijd enkel kan worden ingedeeld in de categorie damesparfums of herenparfums. Daardoor blijven geuren altijd interessant.

Kilian parfum voor dames

De Kilian parfums hebben allemaal één ding met elkaar gemeen, namelijk de constant hoge kwaliteit. Daarnaast voelen de hoogwaardige geuren aangenaam aan op de huid. De verschillende aroma's van de Kilian parfums voor dames zijn net zo verschillend als de dames zelf. Voor alle gelegenheden is wel een luxueuze Kilian geur voorhanden. Ook voor de verschillende jaargetijden. Parfumdreams is de plek waar u deze Kilian geuren met elkaar kunt vergelijken en waar u uiteindelijk de parfum vindt waar u al zo lang naar op zoek was. Gun uw zelf de tijd bij het vinden van een Kilian parfum. Onze webshop is 24 uur per dag open, zodat u in alle rust de producten kunt bekijken.