Hidrofugal

36
4/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Hidrofugal – elke dag effectief beschermd tegen zweet

Toen Dr. Kurt Bode in 1926 Hidrofugal ontwikkelde, wilde hij één ding erg graag: het maken van een antitranspirant die goed helpt tegen zweet onder de oksels en lichaamsgeur. De producten werden aan het begin alleen door artsen voorgeschreven en waren te koop in apotheken. Tegenwoordig is de verzorgingslijn van Hidrofugal vrij verkrijgbaar. Elk product helpt actief tegen zweet, dat kan ontstaan bij verschillende dagelijkse activiteiten en in de vrije tijd.

Met Hidrofugal krijgt zweet geen kans meer

Vanaf de ontwikkeling van de eerste artikelen heeft Hidrofugal het productaanbod steeds verder doorontwikkeld en verbeterd. De Hidrofugal deodorant vermindert de zweetproductie hierbij aantoonbaar en beperkt nare luchtjes eveneens tot een minimum. Naast deodorants kun je in het assortiment ook enkele crèmes, verstuivers en voetensprays vinden om aan verschillende behoeften te voldoen.

  • Hidrofugal Classic: de Classic-verzorgingslijn biedt een goede bescherming tegen zweet en lichaamsgeur. Het cosmeticabedrijf biedt hiervoor diverse producten aan die uiteenlopen van de Hidrofugal-deorollers en crèmes tot aan verstuivers. Alle producten zijn mild voor de huid, zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaande bestanddelen en hebben een aangename, subtiele geur.
  • Hidrofugal Sensitiv: deze verzorgingslijn gaat okselzweet effectief tegen en is zeer mild voor de huid. De zeer gevoelige oksels krijgen dankzij essentiële bestanddelen een goede bescherming die dermatologisch getest is. Belangrijk: het is aan te bevelen om het product na gebruik even te laten drogen. Je kunt het beter niet op een geïrriteerde of beschadigde huid gebruiken.
  • Hidrofugal Men: voor mannen heeft Hidrofugal een speciale productlijn voor heren samengesteld. De actieve bescherming neutraliseert heel gericht bacteriën die geurtjes verspreiden. Zinkionen helpen daarna om de oksels goed en langdurig te beschermen tegen zweet.
  • Hidrofugal-voetverzorging: niet altijd zijn het alleen de oksels die te kampen hebben met een overmatige zweetproductie. Vaak kunnen voeten ook behoorlijk zweten en zorgen voor het ontstaan van een onaangename geur. De Hidrofugal-voetenspray frist voeten op, gaat zweet tegen en beschermt zelfs tegen voetschimmel.

Zweet ontstaat niet alleen bij lichamelijk zwaar werk, maar ook tijdens stressvolle momenten in het dagelijks leven. Zweetvlekken op kleding en de geurtjes die hiermee gepaard gaan, hoeven echter geen probleem te zijn: Hidrofugal biedt verschillende producten met antitransparant die je goed beschermen en deels ook verkoeling kunnen bieden.

Met Hidrofugal kun je zelfs lastige situaties ontspannen tegemoet treden

Het woord Hidrofugal is een interessante creatie en bestaat uit twee delen: 'hidro' komt uit het Grieks en betekent 'zweet', terwijl 'fugere' uit het latijn komt en voor 'ontsnappen' staat. De producten van Hidrofugal verminderen niet alleen het ontstaan van zweet, maar gaan ook geurtjes tegen. Het succesvolle bedrijf heeft in deze context al de Hidrofugal deodorant dermatologisch laten testen. Het resultaat: de deodorant werkt optimaal tegen zweet en beschermt tegen een zweetgeur.

De producten van Hidrofugal bevatten geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Verder maakt het bedrijf geen gebruik van ethylalcohol. Toch zijn de deo's, crèmes en verstuivers perfect om zweet tegen te gaan. Het geheim zit hem in de antimicrobiële werkzame stoffen die Hidrofugal gebruikt. Die gaan de vorming van bacteriën en zo het ontstaan van geurtjes tegen.

Kleine tip: wie liever geen deosprays gebruikt, kan gaan voor de verstuivers van Hidrofugal. Ze werken hetzelfde als de deo's, maar in plaats van dat je een spray hebt vernevelen ze de inhoud elke keer dat je erop drukt.

Koop Hidrofugal eenvoudig bij parfumdreams

Hidrofugal biedt een breed productassortiment met verschillende lichaamsverzorgingsproducten. Bij parfumdreams vind je een selectie van de verschillende verzorgingslijnen. Zo is het heel makkelijk om je goed te voelen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over overmatig zweten of het ontstaan van geurtjes.