-22%* 👑 tijdens onze King Days: profiteer nu van feestelijke kortingen

Menu

Parfumdreams
Hair Doctor 11 Artikel

Hair Doctor

Hair Doctor: haarverzorging voor langdurige effecten

De oprichter van Hair Doctor had dertig jaar geleden een openbaring. Professionele haarstylisten constateerden dat hun klanten echt ontevreden waren over de werking van hun haarverzorgingsproducten. Ze kwamen tot de volgende conclusie: veel producten richten zich alleen op resultaten op de korte termijn, maar niet op langdurige verzorging. De haarverzorging van Hair Doctor moest hier verandering in brengen.

Hair Doctor: overtuigt al decennialang

Hair Doctor is een gerenommeerd merk haarverzorging uit Lingen aan de Ems. Het heeft zich toegelegd op de ontwikkeling van innovatieve producten voor gezond en mooi haar. Het bedrijf heeft hiervoor een interdisciplinair team samengesteld dat als doel heeft om nieuwe formules voor werkzame stoffen te ontwikkelen.

Zo ontdekte het bedrijf als een van de eerste in de branche welke positieve effecten arganolie voor haar heeft. Deze olie uit Marokko is een kenmerkend bestanddeel van tal van producten van Hair Doctor. Het merk hecht er verder veel waarde aan om alle haarverzorgingsproducten in Duitsland te maken.

Achter Hair Doctor staat een team met veel medewerkers, waaronder wetenschappers en artsen. Ze zijn wereldwijd op zoek naar nieuwe werkzame stoffen. Samen met specialisten op het gebied van haarverzorging en professionele kappers testen ze nieuwe formules.

Verzorgende producten van Hair Doctor

Haren zijn in principe levenloze structuren van keratine. De haarwortels zitten in de huid verankerd en worden van voedingsstoffen voorzien. Haren daarentegen, worden belast. Ze hebben een goede verzorging nodig, zodat ze niet breken.

  • Haarverf van Hair Doctor: Hair Doctor biedt op dit gebied slechts drie producten die alle drie zijn ontwikkeld om gekleurd haar te repareren. De Coloration Color Protect Shampoo beschermt het haar tegen schade door overmatige spanning door de verf. De Coloration Color Express Treatment verbetert de haarstructuur meteen zichtbaar. Met Color Intense Mask gaat ook sterk belast haar opnieuw glanzen.
  • Verzorging van Hair Doctor: de 15 verzorgingsproducten van Hair Doctor zorgen dat alle wensen op het gebied van haarverzorging in vervulling gaan. De Magic Mousse Shampoo verzorgt het haar met Inca Inchi Oil. Deze olie schijnt het hoogste percentage aan omega 3-vetzuren te bevatten. De 2-Phase Thermo Conditioner maakt je haar elastisch en soepel dankzij vitamine E, tarwe-eiwit, groene-thee- en papaja-extract.
  • Stylingproducten van Hair Doctor: ze zorgen dat je haar makkelijker in model te brengen is met producten zoals Styling Gel, Cream Waxx, Styling Mousse Extra Strong, Invisible Care Styler, Styling Powder, Hard Gel en haarspray. Tegelijkertijd verspreiden ze een aangename geur.

Je kunt je haar met deze producten van Hair Doctor langdurig verzorgen en perfect stylen zonder dat je haar wordt belast.

Koop producten van Hair Doctor bij parfumdreams

De naam Hair Doctor staat voor eersteklas haarverzorging die zich kenmerkt door innovatieve producten en milieuvriendelijke principes. Hair Doctor biedt dankzij het uitgebreide productassortiment voor verschillende haartypen en behoeften de perfecte oplossing. Bestel nu voordelig bij parfumdreams!

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 27-04-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube