-22%* 👑 tijdens onze King Days: profiteer nu van feestelijke kortingen

Menu

Parfumdreams
Floris London 5 Artikel

Floris parfum

Floris London – tijdloos elegante luxe

Wie van parfum houdt, kan niet om Floris London heen. De Britse parfumerie verkoopt zijn luxe creaties over de hele wereld en kan bogen op een dynamische geschiedenis. De geuren van Floris combineren traditie met de moderne tijdsgeest.

De geschiedenis van Floris London Parfum – pure inspiratie

Het Engelse merk Floris London heeft een rijke traditie, behoort tot de oudste parfumerieën ter wereld en is nog altijd een familiebedrijf. In 1730 opende Juan Famenias Floris samen met zijn vrouw Elisabeth de eerste winkel in Jermyn Street 89, waar zich tot op de dag van vandaag de spil van het bedrijf bevindt.

De geuren van Floris London waren erg gewild en trokken prominente figuren uit alle windstreken. Onder de tevreden klanten schaarden zich bijvoorbeeld Winston Churchill, Ian Fleming en Marilyn Monroe. Ook de geurservice op maat droeg eraan bij dat Floris London tot ver buiten de landsgrenzen bekendheid verwierf. Niemand minder dan Lady Di heeft het nieuwe fabrieksgebouw ingewijd. Bovendien mocht het merk met een rijke traditie als enige parfumeur van Engeland exclusieve geurlijnen voor het koningshuis creëren.

Herengeuren van Floris London – in de geest van de oprichter

Of het nu gaat om een echte gentleman of een nonchalante dandy: de herengeuren van Floris London bieden qua parfum voor ieder wat wils. Veel van de geurcomposities zijn geïnspireerd op herinneringen en gebeurtenissen van de parfumeurs.

  • Jermyn Street: deze geur die is gebaseerd op de eerste winkel van Floris London overtuigt met verkwikkende gin, citroen, katoen en bergamot.
  • JF: deze herengeur is vernoemd naar de meester Juan Floris en omgeeft je met frisse citroenen en mandarijnnoten om vervolgens sensueel af te ronden met enkel muskus en amber.
  • Cefiro: parfum van Floris London is niet alleen ontworpen voor bijzondere momenten. Deze compositie met een citroenachtige frisheid en warme, houtachtige noten zorgt dat je elegant de dag doorkomt.

Damesgeuren van Floris London – beleef de luxe parfum

De collectie geuren van Floris heeft natuurlijk ook eigen geurlijnen voor dames. Tot op heden zijn de traditionele waarden en de indrukwekkende geurbelevingen van de composities volledig intact gebleven.

Het subtiel afgestemde bouquet van fijne kersenbloesem in de geur Cherry Blossom streelt je neus. De tijdloze luxe van witte rozen in White Rose brengt je zintuigen in vervoering. Verder betovert het royale Bouquet de la Reine je met zijn complexe compositie. Wat je keuze ook wordt: iedereen vindt in de geselecteerde geuren van Floris zijn favoriete bloem terug.

Uniseks geuren van Floris London

In het assortiment van Floris London zijn ook uniseks geuren opgenomen. Deze uitzonderlijke composities zijn helemaal van deze tijd en raken precies de juiste snaar. Ze bewijzen nog maar eens: traditie staat niet gelijk aan oubollig.

Waar Neroli Voyage doet denken aan een romantisch avondje aan de Middellandse Zee, overtuigt Nr. 127 met sensuele noten van bergamot, lavendel en patchoeli. Slechts een klein vleugje van deze creaties is voldoende om elk moment te betoveren.

Koop parfum van Floris London en geniet

Tijdloos elegant gaat samen met een levendige geurwereld. Traditionele waarden en de moderne tijdgeest vinden elkaar. Floris-parfum maakt mensen over de hele wereld zelfverzekerd door hun individuele karakter te onderstrepen. Ontdek de nieuwe favoriete geuren van Floris London heel voordelig bij parfumdreams.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 27-04-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube