Dermaroller

Dermaroller: microneedling voor thuis

De Dermaroller is een innovatief beauty-tool van de gelijknamige firma Dermaroller GmbH uit Wolfenbüttel in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Het bedrijf legt zich al sinds 1999 toe op huidverzorgingsproducten en baarde opzien in de branche met het kleine apparaatje. Qua vorm doet het denken aan een nat scheermes, met een rollende kop met micronaalden in plaats van scherpe mesjes. Bij gebruik zetten de naalden prikjes in de opperhuid, waardoor de huid er beter uit gaat zien. Daarnaast kun je bij parfumdreams voor je gezicht en lichaam Dermaroller-cosmetica verkrijgen, die de behandeling ondersteunt.

Koop de Dermaroller: hoe werkt het apparaat

De Dermaroller is een handig, makkelijk te hanteren apparaat met kleine micronaalden die op een rolkop zijn bevestigd. De puntjes dringen in de bovenste huidlaag door de kop met lichte druk over de huid te bewegen. Aangezien de naalden van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt en zeer scherp zijn, is de behandeling nauwelijks merkbaar. De productie vindt plaats in Duitsland met inachtneming van strenge kwaliteitscriteria.

De bloedcirculatie wordt bevorderd en de productie in je lichaam van elastine, collageen en hyaluron wordt gestimuleerd. Schadelijke inwerking door de zon, pigmentatie, rimpels en acnelittekens wordt zichtbaar minder. De fabrikant adviseert om de roller twee tot drie keer per week te gebruiken in combinatie met andere Dermaroller producten die de behandeling aanvullend ondersteunen.

Dermaroller producten: een stralend mooie huid dankzij microneedling

De kleine, nauwkeurig gerangschikte micronaalden van hoogwaardig roestvrij staal maken dode huidcellen, afzettingen en verstoppingen los van de bovenste huidlaag. Dit beperkt het aantal grote poriën, maakt de huid zuiverder en laat de huid er beter uitzien. De korte naalden van 0,2 millimeter prikken gemakkelijk in de bovenste huidlaag zonder in contact te komen met bloed. Dit stimuleert de microcirculatie en de vernieuwing van de huid.

Speciale Dermaroller producten zijn geschikt voor de behandeling van grotere zones zoals je zitgedeelte, buik, dijen, armen en decolleté. De rollers zijn uitgerust met 396 micronaalden, die een lengte hebben van 0,2 mm. Deze dringen tijdens de behandeling in de opperhuid en leveren door hun scherpe punten geen enkele pijn op. De massage bevordert de doorbloeding en ondersteunt het vernieuwingsproces van de huid.

Het effect van Dermaroller

Na slechts enkele weken moet de huid er zichtbaar en merkbaar gladder en gezonder uitzien. Als je het twee tot drie keer per week gebruikt, helpt het apparaat het bindweefsel te versterken en de voorboden van cellulitis af te zwakken. Het verwijdert dode huidschilfers, opent verstopte talgklieren en remt de ontwikkeling van micro-organismen.

De microneedling producten van Dermaroller kun je maximaal 50 keer gebruiken. Daarna adviseert de producent vervanging. Om hygiënische redenen mag slechts één persoon het apparaat gebruiken. Een grondige reiniging met een speciaal daarvoor ontwikkelde roller-cleanser is belangrijk. Spuit de alcohol bevattende reiniger royaal op de beauty-tools en je ontdoet deze op deze manier van ziektekiemen en bacteriën.