Trilogy

3
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Trilogy-cosmetica: natuurlijke cosmetica uit Nieuw-Zeeland

De twee zussen Catherine de Groot en Sarah Gibbs hebben Trilogy in 2002 opgericht. Ze waren allebei op zoek naar cosmetica voor de gevoelige huid. Tijdens hun zoektocht ontdekten ze de kracht van natuurlijke bestanddelen, met name van rozenbottelolie. De rozenbottel is een van de vruchten met het hoogste percentage vitamine C.

Lang voordat de term 'Clean Beauty' hip werd, geloofden de oprichtsters van Trilogy al in de kracht van pure en natuurlijke bestanddelen. Cosmetica van Trilogy bestaat alleen uit plantaardige oliën, natuurlijke extracten en botanische werkzame stoffen. Hieruit maakt Trilogy zeer effectieve cosmeticaproducten die wereldwijd de top hebben bereikt.

Verder let Trilogy nauwlettend op duurzame en ethische aspecten. Het is het eerste cosmeticabedrijf in Nieuw-Zeeland dat zijn producten CO2-neutraal produceert. Trilogy maakt gebruik van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, gerecyclede bestanddelen en zet zich in voor eerlijke arbeidsvoorwaarden.

Trilogy-cosmetica: verzorging voor alle huidtypen

De crèmes, serums, toners en gezichtsmaskers van Trilogy werken op basis van natuurlijke bestanddelen. Ze verzorgen alle huidtypen, met name de droge en gevoelige huid. Moisturizers hydrateren tot in de diepere huidlagen. De Mineral Radiance Mask combineert bijvoorbeeld extracten van klaver en Perzisch ijzerhout met rozenbottel- en teunisbloemolie.

Koop Trilogy-cosmetica: de complete verzorgingslijn

Parfumdreams biedt een groot assortiment van Trilogy-cosmetica voor ongekend lage prijzen. Dit zijn populaire producten van Trilogy

  • Trilogy-cleansers: de milde reinigers van Trilogy bevatten bestanddelen als kamille en aloë vera. Deze cleansers reinigen je huid op milde wijze en verwijderen vuil, overtollige talg en make-up. Ze laten daarbij de natuurlijke vochtbarrière van de huid intact. Rozemarijn werkt antioxiderend en helpt om je huid te revitaliseren en te reinigen.
  • Trilogy-scrubs: de scrubs en toners van Trilogy bevatten fijngemalen walnootdoppen, rozenbloesemwater en plantaardige extracten. De walnootdoppen verwijderen dode huidcellen en onzuiverheden op milde wijze en het rozenbloesemwater kalmeert en verfrist de huid. Deze bestanddelen zorgen samen voor een grondige reiniging en bereiden de huid optimaal voor op de verzorging die volgt.
  • Trilogy-maskers: de maskers van Trilogy zijn verrijkt met waardevolle bestanddelen als kaolienklei, manukahoning en avocado-olie. De kaolienklei absorbeert overtollig vet en onzuiverheden en de manukahoning heeft een antibacterieel effect en kalmeert de huid. De avocado-olie hydrateert de huid intensief en voorziet deze van de belangrijkste voedingsstoffen.
  • Trilogy-gezichtscrème: de hydraterende crèmes van Trilogy bevatten bestanddelen als hyaluronzuur, sheabutter en plantaardige oliën. Hyaluronzuur is een werkzame stof die hydrateert en fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maakt. Sheabutter verzorgt en beschermt, terwijl de plantaardige oliën je huid soepel maken en van belangrijke voedingsstoffen voorzien.

De oliën en serums van Trilogy bevatten hoogwaardige bestanddelen zoals rozenbottelolie, macadamia-olie en antioxidanten. Ze regenereren de huid en maken littekens en onzuiverheden minder zichtbaar. De antioxidanten in de producten beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en kalmeren een geïrriteerde huid.

Koop Trilogy-cosmetica voordelig bij parfumdreams

De hoogwaardige cosmetica van Trilogy en honderden andere topmerken kun je online bestellen bij parfumdreams. Profiteer ook van de snelle verzending, gratis proefmonsters en de ongelooflijk voordelige prijzen van parfumdreams.