red cherry EYELASHES

Red Cherry – verover de wereld met een zelfverzekerde look

Kunstwimpers maken elke glamoureuze make-up helemaal af. Of je nu gaat voor volumineus en dramatisch, of voor onweerstaanbaar lang: het label Red Cherry biedt je talloze variaties die je look verleidelijker maken. Wat zo bijzonder is: wimpers van Red Cherry Cosmetics zijn gemaakt van echt haar. Hierdoor zien ze er heel natuurlijk uit. Je kunt er zelfs mascara op aanbrengen.

Red Cherry: een merk met een missie

Volgens het merk zelf begint stijl met een zelfverzekerde blik die door perfecte wimpers voor nog meer fascinatie zorgt. Daarom heeft het label als doel om HET merk voor professionele make-up te worden. Nu al waarderen veel professionals de hoge kwaliteit van Red Cherry Lashes, die van echt haar zijn gemaakt en dierproefvrij zijn geproduceerd. Of het nu gaat om individuele haartjes of een complete wimperlijn: bij parfumdreams kun je heel eenvoudig je favoriete producten in huis halen.

Koop Red Cherry en gebruik de producten thuis

Het wimperassortiment van Red Cherry is zo uitgebreid dat iedereen zijn favoriete product zal vinden. Zolang je de wimpers met zorg behandelt, gaan ze ook langer mee dan één nacht. Het is belangrijk om de lijm na het dragen te verwijderen met een make-upremover of micellair water. Je kunt ze het best bewaren in hun originele verpakking, zodat ze niet aan elkaar gaan kleven.

Red Cherry Cosmetics heeft ook individuele wimperhaartjes in het assortiment. Hiermee kun je je eigen wimperlijn volumineuzer maken en verlengen waar dat nodig is. Hierdoor kun je een bijzonder natuurlijke look creëren en tegelijkertijd je omgeving verleiden met een fascinerende oogopslag. Het maakt niet uit voor welke variant je kiest: Red Cherry-wimpers worden altijd zonder lijm geleverd. Vergeet dus niet om de lijm mee te bestellen.

Om het aanbrengen van de kunstwimpers te vergemakkelijken, heeft Red Cherry Cosmetics een speciale tool in het assortiment. De eyelash applicator met ergonomisch ontwerp helpt je om de kunstwimpers heel precies aan te brengen. Met deze applicator kun je de kunstwimpers in hun geheel pakken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervelende vouwen.

Koop wimpers van Red Cherry bij parfumdreams

Met parfumdreams en Red Cherry zul je de ster van elk feest zijn. Met deze kunstwimpers en perfect gestylede ogen verleid je je omgeving met één oogopslag. Ontdek het hele assortiment aan producten en laat je favoriete artikelen direct thuisbezorgen.