NYX

4960
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

NYX Professional Makeup – net zo glamoureus als jij

Achter het merk NYX Professional Makeup en de geweldige producten ervan schuilt de perfecte combi van een hoge kwaliteit en voordelige prijzen. Je weet hierbij zeker dat in de kleurrijke flesjes en potjes zich schitterende kleuren, hoogwaardige bestanddelen en zijdeachtige texturen bevinden. Daarnaast is een groot deel van het assortiment veganistisch.

NYX Professional cosmetica – eentonig is van gisteren

Dit merk viert veelzijdigheid. Dat geldt niet alleen voor de betrokkenheid bij de LGBTQ+-gemeenschap, maar ook voor de producten ervan. Elders vind je een eyeliner hooguit in de kleuren zwart en bruin, maar bij NYX Professional cosmetica kun je terecht voor het hele kleurenpalet. Zo kun je oogmake-up zonder compromissen en afgestemd op het type creëren. Een bijpassende oogschaduw en een volumegevende mascara maken de look helemaal compleet.

Zin in een felle kleur op je lippen? Dat kan met de lippenstift van NYX. Tussen de gangbare bessen-, roze- en roodtinten zitten opvallende kleuren als koel blauw, mystiek paars en suikerzoet roze. Normale lipgloss is voor jou te saai? Probeer dan eens de melkachtige variant. Je lippen krijgen niet alleen een aantrekkelijke glans, maar ruiken ook nog eens hemels – gewoon heerlijk zoet.

Shop het assortiment van NYX Professional Makeup online

Bij parfumdreams kun je niet alleen voordelig inkopen doen. Je profiteert meteen van het grote keuze aan interessante producten die het merk te bieden heeft. Waarom je NYX Professional Makeup online moet kopen ? Zo kun je in alle rust beslissen welke cosmetica in de toekomst jouw gezicht mag sieren:

  • NYX oogmake-up: het assortiment van NYX bevat alles wat je nodig hebt voor een spannende oogopslag, van echte basics tot opvallende highlights. Mascara, eyeliner en oogschaduw in subtiele en opvallende versies voor een prachtige look.
  • NYX producten met teint: van foundation tot fixing powder en van concealers tot bronzers. Shop eens in het assortiment van NYX en geef je teint een egale finish.
  • NYX lippenmake-up: glossy, plumping of mat – ook als het gaat om lipverzorging kun je altijd op NYX Professional cosmetica bouwen.
  • Accessoires van NYX: jouw gezicht is een kunstwerk dat alleen met optimale accessoires tot zijn recht komt. Je kunt in het assortiment dan ook terecht voor diverse kwasten en blenders.

Zelfs de meest betoverende make-up houdt niet eeuwig. Om alle resten weer goed te kunnen verwijderen, biedt NYX Professional Makeup ook een bijpassende remover met micellair water. Het water zuivert meteen de poriën en geeft je wangen een fris gevoel.

Geef NYX cadeau en tover een glimlach op het gezicht van een dierbare

Op een gegeven moment wordt het weer kerst en ook de verjaardag van je bestie komt er alweer aan? Met een cadeauset van NYX Professional Makeup heb je niet alleen een passend cadeau bij de hand, maar geef je tegelijkertijd een stukje zelfverzekerdheid. Wie bij een blik in de spiegel glimlacht, staat ook moediger in het leven.