Garnier

43196
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Schoonheid en welbehagen dankzij Garnier

Het merk Garnier behoort tot het wereldberoemde cosmeticaconcern L’Oréal en staat voor haar-, huid- en lichaamsverzorging met traditie. Garnier is het op één na sterkste merk van L'Oréal en bestaat al meer dan 115 jaar. Opgericht werd Garnier in 1904 door de kapper en parfumeur Alfred Amour Garnier. Hij ontwikkelde een verzorgende haarlotion van puur natuurlijke ingrediënten en patenteerde zijn uitvinding. De eerste voetstappen van het merk waren gelegd. Het merk is nu een officiële partner van de Duitse drogisterijketen dm.

In 1909, na slechts vijf jaar, verkocht Alfred Garnier zijn bedrijf. Het bedrijf groeide tegen het einde van de Eerste Wereldoorlog uit van een klein bedrijf dat met de hand produceerde tot een grote onderneming onder de naam Laboratoires Garnier. In de jaren zestig lanceerde het bedrijf vervolgens zijn eerste haarverf, waarmee het wereldwijd doorbrak. In 1965 kocht L’Oréal het merk en bouwde dit verder uit.

Welke producten heeft Garnier in zijn assortiment?

Met de Nutrisse-lijn voor lang houdende haarverf wist Garnier in 1965 de Duitse markt te veroveren. Garnier zorgde voor een andere mijlpaal met het shampoo-merk Fructis, dat staat voor versterkende, voedende haarverzorgingsproducten en populair is tot op de dag van vandaag. Sinds 2007 biedt Garnier ook huidverzorgingsproducten aan. In 2012 zorgde de Olia-lijn vervolgens voor een revolutie op de markt voor haarverf, met producten zonder ammoniak. In 2015 volgen vervolgens plantaardige haarverzorgingsproducten uit de Loving Blends-lijn en sindsdien ligt de nadruk sterk op het ontwikkelen van natuurlijke producten.

De keuze aan Garnier producten is immens. Tot de bekendste Garnier verzorgingsproducten behoren deze productlijnen met telkens verschillende accenten:

Er is een geweldige keuze aan Garnier producten, voor zowel jong als oud. Garnier cosmetica moet beschermen, verzorgen, reinigen en accentueren. Iedereen voelt zich prettig met Garnier en is onder de indruk van het brede assortiment.

Wat is er zo bijzonder aan het merk Garnier?

Garnier richt zich met name op vrouwen, maar ook voor mannen heeft Garnier producten in het assortiment. Garnier staat voor een rijke verzorging en het accentueren van natuurlijke schoonheid. Garnier is een alledaags merk, voor iedereen betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar.

Schoonheid mag volgens de filosofie van Garnier geen privilege zijn. Iedereen is mooi, iedereen is uniek en met Garnier producten kan iedereen zijn of haar innerlijke schoonheid ook aan de buitenwereld laten zien en met de buitenwereld vieren. De natuurlijke ingrediënten in Garnier cosmetica dragen daartoe bij, ze versterken het zelfvertrouwen en zorgen er voor dat de tevredenheid over jezelf groeit.

Koop Garnier online: Een grote keus bij parfumdreams

Bij parfumdreams kan je Garnier online kopen. Profiteer van een breed aanbod aan Garnier cosmetica en geef je huid en haar extra aandacht. De hoogwaardige en exclusieve producten van Garnier passen in elke badkamer en met de diverse accenten van de verschillende lijnen van Garnier is er voor ieder wat wils.