David Beckham Parfum

13
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

David Beckham parfum: de onmiskenbare flair van succes

Stijl is iets waar alle Beckhams dol op zijn: na zijn zeer succesvolle carrière als profvoetballer heeft David Beckham, maar ook zijn vrouw Victoria, de aandacht verlegd naar de fijne dingen in het leven. David Beckham eau de toilette omvat op dit moment meer dan 37 verschillende creaties, die wereldwijd tot de meest verkochte parfums van prominenten behoren.

Wat is het verhaal achter het parfum van David Beckham?

David Beckham begon zijn carrière op 17-jarige leeftijd op het voetbalveld bij Manchester United. Op het hoogtepunt van zijn grandioze voetbalcarrière trouwde hij met Posh Spice Victoria, lid van de meidengroep de Spice Girls. ‘Posh en Becks’, zoals ze wel worden genoemd, hebben vier kinderen. Toen de Spice Girls het in 2000 voor gezien hielden, startte Victoria Beckham een carrière als stijlicoon. Dat werkte door op haar man, die zich toen zijn sportcarrière voorbij was ook ging toeleggen op het ontwerpen van luxeartikelen.

In 2005 verscheen de eerste geur van David Beckham met de naam Beckham Instinct, die nog steeds bij veel mensen geliefd is. Het parfum ontstaat in samenwerking met experts van Coty.

David Beckham parfum voor mannen

Het is niet gek dat uit de samenwerking van David Beckham en Coty inmiddels 37 verschillende geuren voor mannen zijn voortgekomen. Alle herengeuren van David Beckham hebben een doordachte mix van houtige, bloemige en fruitige aroma's.

De volgende producten van David Beckham zijn als eau de toilette en eau de parfum erg populair:

  • Beckham Classic Blue: deze eau de toilette van David Beckham staat voor sportieve frisheid met sexappeal, die de mix van muskus, muskaatsalie en citrusaroma's verspreidt.
  • Beckham Respect: zoete kruidigheid is kenmerkend voor deze populaire geur. Roze peper, grapefruit en lavendel zijn enkele bestanddelen die deze eau de toilette zo uniek maken.
  • Beckham Classic: klassieke stijl staat bij dit parfum van Beckham centraal. Deze geur, die generaties verbindt, overtuigt door citrusnoten en warme cumarine, een niet opdringerige noot, die desondanks duidelijk waarneembaar is.
  • Beckham Bold Instinct: deze kruidige, houtige geur met een mix van whisky, ananas, laurierblad en een bijzonder warme hartnoot van nootmuskaat, kaneel en kardemom straalt stoerheid en doortastendheid uit. Onze tip: de perfecte geur voor herfst en winter.

Koop David Beckham parfum

Posh en Beck gaan nog lang niet met pensioen. Daarom verschijnen er voortdurend nieuwe producten van dit merk. Beckham parfum is niet alleen als geur te koop. Bij parfumdreams vind je tal van producten met de verschillende geurnoten van Beckham, bijvoorbeeld deodorant, douchegel en aftershave.