Urban Decay

20
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Urban Decay – decoratieve cosmetica uit de Verenigde Staten

Cosmetica van Urban Decay valt direct op. Elk artikel wordt in aansprekende vormen geleverd en is in verzadigde kleuren gehouden. Dit zorgt natuurlijk voor een blikvanger en onderscheidt zich van de massa. Met name de kleuren lila, brons en zwart zijn het kenmerk van de onderneming. Daarbij maakt Urban Decay voornamelijk gebruik van looks die er excentriek, maar toch hoogwaardig uitzien.

Met Urban Decay onderduiken in een kleurrijke wereld

De oprichters van Urban Decay, Sandy Lerner en Wende Zomnir, wilden begin jaren 2000 de cosmeticamarkt opschudden – met succes. Het was hun doel om voornamelijk bonte kleuren beschikbaar te stellen, omdat de kleurkeuze in die tijd nog vooral eentonig en saai was. Daarbij moesten niet alleen de vingernagels er bontgekleurd uitzien. Ook oogschaduw die overeenkomen met de kleuren van de regenboog moeten beschikbaar zijn voor iedereen die van make-up houdt beschikbaar zijn.

  • Urban Decay tint: Alhoewel Urban Decay FoundationIn veel verschillende soorten beschikbaar is, zijn het de primer en de fixeerspray die telkens weer worden geroemd. Met beide componenten kan de make-up niet alleen uitstekend op de huid worden aangebracht, maar hiermee wordt ook een schitterende flawless look gecreëerd die de huid er onberispelijk uit laat zien. De make-up blijft de hele dag zitten, vervaagt niet en kruipt ook niet onaangenaam in de poriën. Voor een sensationeel uiterlijk van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.
  • Urban Decay oogmake-up: Als Urban Decay eyeshadow palets lanceert, is de spanning altijd enorm hoog. Niet alleen de kleurkeuze mag er zijn, maar ook de pigmentering is sensationeel. Bovendien staat de oogschaduw van Urban Decay erom bekend dat deze perfect kan worden geblend.
  • Urban Decay lipmake-up: Schitterende pigmenteringen of matte tonen zorgen voor een geslaagde kleurenveelvoud. Uitgedroogde lippen of kleuren die in rimpels kruipen zijn daarentegen geen probleem. Zo creëer je heerlijk zachte lippen die zorgen voor een lach.

Eenvoudig Urban Decay cosmetica kopen bij parfumdreams

Ontdek heel comfortabel de veelvoud van Urban Decay bij parfumdreams. Hier is het mogelijk om de afzonderlijke producten te leren kennen en Urban Decay te kopen. Voor make-up ontwerpen die niet alleen innovatief zijn, maar ook inspireren en opvallen.

Make-up hoeft niet eentonig en monotoon te zijn – dankzij Urban Decay is het mogelijk opvallende looks te creëren.

De klassieke teinten en buitengewone kleuren maken creaties mogelijk die niet van deze wereld zijn. Hiervoor heeft Urban Decay ook passende namen voor zijn producten gekozen. Moondust, Afterglow of Stoned zorgen voor galactisch mooi momenten.