Mexx parfum

30
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Mexx parfum: geurbeleving met stijl

De ontstaansgeschiedenis van Mexx Parfum begon met een kus. In schrijftaal wordt met XX twee kussen bedoeld. Dat gebruikte Rattan Chadha in 1986 als inspiratie, toen hij zijn herenmerk 'Moustache' samenvoegde met zijn dameslijn 'Emanuelle'. De beginletters in combinatie met XX vormden zo het nieuwe trendmerk Mexx. Mexx parfum staat sinds die tijd voor een levensstijl die verbindt en samenhoudt.

Mexx geuren: modern, vrijheidslievend en echt

Creatieve geurcomposities zijn kenmerkend voor de Mexx damesgeuren en zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Maar ook voor speciale gelegenheden heeft Mexx het juiste parfum. Een klassieker is het parfum Woman van Mexx. Deze geur geeft de draagster nieuwe energie en onderstreept haar vrouwelijkheid op een bijzondere manier. Jasmijn, lelietje-van-dalen en roos worden perfect onderstreept door fruitige citroen en intens amber. Deze compositie is een harmonische allround geur voor haar.

Simply For Her van Mexx maakt de dameslijn compleet en overtuigt door poederig-lichte aroma's, die worden opgepept door frisse mandarijn en sappige peer. Daardoor is deze Mexx eau de toilette op warme dagen het ideale parfum om luchtig en zorgeloos de dag door te komen.

Mexx parfum & eau de toilette voor mannen met karakter

Tijdloze elegantie – dat is de belofte van de Mexx herengeuren. Forever Classic Never Boring van Mexx is modern en individueel. Met frisse eucalyptus en fijne rozemarijn verspreidt deze geur op verschillende momenten van de dag steeds weer zijn geursamenstelling. Fruitige citroen en kruidige pruim maken de stijlvolle compositie compleet en zorgen voor een voortdurend gevoel van frisheid.

Simply for Him van Mexx is de mannelijke pendant van de gelijknamige damesgeur. De bijzondere herengeur met cederhout, gember, roosgeranium en fruitige appel maakt nieuwsgierig en kan dankzij zijn fijne samenstelling bij alle gelegenheden worden gedragen.

Eenvoudig en toch modern: de flacons van Mexx

De visie van Mexx parfums is bekend: het merk legt de focus op echtheid in plaats van op perfectionisme. Daardoor wordt de inhoud van de flacon de ster – door tijdloze elegantie, die van nature een zekere coolness met zich meebrengt.

De flacons zijn daarentegen bijna basic gehouden, terwijl ze toch ook opvallend zijn. Want kleuren roepen emoties op. Dat is exact wat Mexx uitdrukt in de vormgeving van zijn flacons: de kleuren weerspiegelen het gevoel van de geurcompositie en geven ruimte aan emoties.

Koop Mexx parfum: online bij parfumdreams

Mexx Parfum heeft voor iedere situatie de juiste geurcompositie gecreëerd. Zelfs op reis kun je altijd genieten van je favoriete parfum. Want dankzij de praktische kleine flacons kun je je parfum altijd bij je hebben. Ontdek de wereld van Mexx Parfums bij parfumdreams.