Gliss Kur

45
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Gliss Kur: Innovatieve haarverzorging uit ervaren huis

Gliss Kur staat al tientallen jaren voor hoogwaardige haar verzorgingsproducten die passen bij elk haartype. De bedrijfsgeschiedenis gaat ver terug in de geschiedenis: Meer dan 120 jaar geleden werd het overkoepelende merk opgericht toen in een kleine drogisterij in Berlijn Hans Schwarzkopf enkele haarverzorgingsproducten ontwikkelde die al snel wereldwijd opzien baarden. Shampoo, droogshampoo en haarspray die voor het eerst in het huis van Schwarzkopf uitgevonden, worden tot op de dag van vandaag wereldwijd dagelijks miljoenen keren gebruikt.

Het label Gliss Kur focust zich op haarverzorging voor vrouwen met hoge eisen. Het merk probeert telkens weer veelvoud te bedienen en heeft begrip voor de verschillende behoeftes van verschillende haren en brengt dit tot uitdrukking in eigen producten – dat maakt het merk en de producten van-Gliss Kur uit.

Gliss Kur: Verschillende lijnen voor verschillende behoeftes

Voor verschillende eisen heeft Gliss Kur de juiste producten in het assortiment. Als je jouw haartype kent, is het eenvoudig om de bijpassende verzorgingsserie te vinden. Overbelaste haren worden bijvoorbeeld gerepareerd en verwend met behulp van de Oil Nutritiveserie. Ook gekleurd of overbelast haar vindt snel hulp.

Met innovatieve producten zoals de 7 seconden Express Repair laat Gliss Kur zien hoe vooruitstrevend haarverzorging kan zijn. Bovendien hoeft het niet veel te kosten: De producten van Gliss Kur zijn allemaal betaalbaar, hetgeen het merk in deze kwaliteit geliefd maakt onder beautyfans.

Gliss Kur kopen en het thema haarverzorging serieus nemen

De haarverzorgingsproducten van Gliss Kur kopen is eenvoudig mogelijk bij parfumdreams. Bijzonder geliefd zijn ook de geschenksets die meerdere producten van Gliss Kur bevatten. Of het nu gaat om conditioner, shampoo, haarspray of Repair – Gliss Kur kopen om zich dagelijks te mogen verheugen over een zijdeachtig glanzend, krachtig en verzorgd haar is altijd een goed idee.