Syoss

122
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Syoss: haarverzorgingsmerk met een kort succesverhaal

Het merk Syoss heeft zich toegelegd op haarverzorging en biedt naast shampoos en haarmaskers ook stylingproducten en verf aan. Syoss is in 1977 in Japan opgericht en staat voor professionele producten en haar dat eruit ziet alsof je net bent geknipt. Het is onder andere door kappers ontwikkeld die de producten zelf hebben getest. Met Syoss moet je haar er elke dag zo uitzien alsof je net bij de kapper vandaan komt. Dit is mogelijk dankzij een zijdeachtige glans, een lange en sterke hold en een stralende kleur.

Wat voor producten van Syoss zijn er?

Het merk Syoss biedt alles wat je voor mooi haar nodig hebt, van haarverf tot verzorgingsproducten:

  • Syoss haarverf: ontdek permanente kleuringen en kleurspoelingen die makkelijk in gebruik zijn en een mooi resultaat opleveren. Syoss heeft ook voor wenkbrauwen speciale verf die de haartjes op milde wijze tot hun recht laten komen.
  • Syoss haarverzorging: Voor het gevoel dat je net bij de kapper vandaan komt heeft Syoss een ruim productassortiment. Het merk laat geen wens onvervuld en de producten lopen uiteen van de basics als shampoo en conditioner tot specifieke stylingproducten.

Het merk richt zich hierbij hoofdzakelijk op vrouwen, maar inmiddels zijn er ook Syoss producten voor mannen. Veel verzorgingsproducten bevatten speciaal op elkaar afgestemde bestanddelen zoals keratine, algen of aminozuren. Dat maakt de producten zo effectief.

Haarverzorging maakt bij veel vrouwen, maar ook bij mannen, vast deel uit van het dagelijkse beautyritueel. Bij regelmatig gebruik van de producten van Syoss komen de beautyvoordelen ervan pas echt tot uiting. Zo worden professionele haarstyling en kwalitatief goede haarverzorging ook thuis mogelijk en het resultaat kun je thuis keer op keer opnieuw zien.

Wat kenmerkt het merk Syoss?

Syoss belooft met zijn producten 'het gevoel dat je net bij de kapper vandaan komt': zijdeachtig glanzend, verzorgd haar dat naar wens in model is gebracht, wordt met Syoss werkelijkheid. De producten zijn gebruiksvriendelijk, de prijs is betaalbaar en het resultaat is echt zichtbaar.

Lang, kort, dun en dik haar kun je met de Syoss producten reinigen, versterken en stylen. Of het nu gaat om een hold van 48 uur, het opfrissen van het haar met droogshampoo of een nieuwe haarkleur in een handomdraai – Syoss biedt je op het gebied van haarverzorging en -styling eindeloze mogelijkheden.

Koop Syoss en stel bijpassende producten samen

Bij parfumdreams kun je heel makkelijk producten van Syoss kopen. Klanten profiteren van goede prijzen en kunnen uit het ruime productassortiment van hun favoriete merk hun individuele haarverzorging samenstellen. Deze kan geheel op de persoonlijke wensen zijn afgestemd, want Syoss heeft voor ieder wat wils.

Volumeshampoo, haarspray voor textuur en vol haar, men power shampoo of een retoucher voor de haaraanzetten waarmee deze in een handomdraai weer bijgekleurd kunnen worden – bij parfumdreams.nl profiteer je van een ruime keuze en kun je alles makkelijk thuis laten bezorgen.