Bestseller

Bottega Veneta Parfum

21
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Bottega Veneta parfum – het summum van Bella Italia

Het Italiaanse luxe label Bottega Veneta laat de Italiaanse stijl ook terugkeren in zijn gedenkwaardige parfums. Bottega Veneta staat eigenlijk bekend om zijn voortreffelijke lederen producten. Maar sinds 2011 kun je Bottega Veneta parfums voor vrouwen en mannen kopen. Parfum van Bottega Veneta ontstaat in samenwerking met Coty Inc. De weg van dit in New York gevestigde concern rond parfums en cosmetica voert terug naar de legendarische François Coty, die zijn bedrijf in 1904 in Parijs oprichtte.

De volgende parfums van Bottega Veneta zijn heel populair:

  • Bottega Veneta Illusione: Dit in 2019 gepresenteerde parfum van Bottega Veneta verleent zijn naam inmiddels aan een hele parfumlijn. Het damesparfum van Bottega Veneta Illusione zorgt voor een frisse wind. Het intense aroma begint met frisse bergamot en fruitige zwarte bessen, voordat delicate oranjebloesem en prikkelende vijgenbladeren doorkomen. Olijfhout en tonkabonen zorgen voor een sensuele finish .
  • Bottega Veneta Pour Homme: ook mannen kunnen parfums van Bottega Veneta niet weerstaan. Dit herenparfum van Bottega Veneta begint met een markante topnoot van jeneverbessen. Vervolgens ontvouwen hars, peper en salie hun kruidige aroma's. Patchouli en leder geven warmte en diepte aan de basisnoot.

Daarnaast zitten er in het assortiment van parfumdreams talrijke andere parfums van Bottega Veneta voor gunstige prijzen.

Parfum van Bottega Veneta: strak en elegant

Het Italiaanse designermerk Bottega Veneta richt zich op producten die strak en elegant zijn. Dat begint al bij de flacons van de parfums van Bottega Veneta. Ze zien af van allerlei versieringen en concentreren zich enkel op indrukwekkende, elegante lijnen. Dat past helemaal bij de traditie van het bedrijf, dat tot op de dag van vandaag afziet van een logo. Dit blijkt ook uit de slogan van het merk: When your own initials are enough.

De consequente focus op kwaliteit heeft Bottega Veneta beroemd gemaakt. De naam betekent ‘Venetiaans atelier’ en sluit dus aan bij de traditie van de Venetiaanse kunstnijverheid. Sinds de oprichting in 1966 heeft het label de wereld veroverd met zijn originele vlechtkunst genaamd 'Intrecciato'. In vakkringen wordt deze techniek vanwege zijn hoge kwaliteit beschouwd als het summum van kunstnijverheid. Zelfs Andy Warhol was ooit een fan van Bottega Veneta.

Koop Bottega Veneta parfum voor een gunstige prijs

Hoewel parfums van Bottega Veneta net als alle andere producten van het label lange tijd populair zijn bij de internationale jetset, blijft het merk sterk verbonden met de natuur. De oorsprong van het label ligt in de kleine stad Vicenza in de regio Venetië, die gedomineerd wordt door de hoofdstad Venetië. De Dolomieten, maar ook het Gardameer en de Povlakte dienen als inspiratie voor producten en geuren. Bij parfumdreams is er een grote keus aan Bottega Veneta parfums voor fantastische prijzen.