BaByliss

51
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

BaByliss: Hairstyling met een bijzondere touch

BaByliss is een van 's werelds marktleiders in de categorie haarstylingapparaten. BaByliss is echter bekend geworden door zijn cosmetica en haarverzorgingsproducten, waaronder föhns, krul- en stijltangen.

Het Franse bedrijf BaByliss werd opgericht in het jaar 1961. De kapper Lelièvre vond de krultang uit in een salon in Parijs in de jaren zestig. De tang heette toen BaByliss, dat later de naam van het merk werd. Het duurde niet lang voordat het merk aansloeg bij kappers en schoonheidsspecialisten in verschillende landen.

Voortdurende productontwikkeling, het uitvinden van nieuwe producten en innovatieve technologieën maakten BaByliss steeds groter en gaven het merk nog meer uitstraling Inmiddels is het merk aanwezig in meer dan 60 landen. Sinds 1995 maakt het deel uit van de Amerikaanse Conair Group, een van 's werelds grootste fabrikanten van huishoudelijke apparaten en welness-producten.

Welke hairstyling-apparaten zitten er in het assortiment van BaByliss?

De keuze aan hairstyling-apparaten van BaByliss is groot, voor iedereen zijn er passende producten. Zo zijn er bijvoorbeeld:

De BaByliss-apparaten bieden vele extra’s. Een haardroger bijvoorbeeld is niet zomaar een haardroger, maar heeft allerlei technische extra's te bieden, van ionentechnologie tot asymmetrische diffusors en zes verschillende temperatuur- en intensiteitsniveaus. Ook de stijl- en krultangen bieden tal van geraffineerde technische bijzonderheden en bewijzen dat het merk niet voor niets wereldmarktleider is in dit segment.

Voor professionele stylisten, kapperszaken etc. is er daarnaast de BaByliss Pro-lijn, die bijzonder sterke apparaten aanbiedt, speciaal ontwikkeld voor professionele gebruikers. Met deze apparaten kun je nauwkeuriger, langer en intensiever werken.

BaByliss-producten voor een verzorgde hairstyling: Waar is het merk bekend om?

De BaByliss-producten staan bekend als hoogwaardige styling-apparaten voor luxe hairstyling voor ieder haartype. Ze zorgen ervoor dat vrouwen en mannen zich van hun beste kant kunnen laten zien en vele verschillende looks aan hun natuurlijke haar kunnen geven. Ze beschermen en verzorgen het haar, zijn voorzien van de modernste technologie en zien er chic uit. Elegant design wordt gecombineerd met functionaliteit, eenvoudige bediening en hoge kwaliteit, zodat BaByliss garant staat voor een bijzondere ervaring .

Het maakt niet uit of het om lang, kort, dun of dik haar gaat, voor ieder haartype is er het passende BaByliss apparaat. Volumineuze krullen, een straight en gladde look of een perfect getrimde baard: BaByliss laat niemand in de kou staan.

Koop BaByliss online en profiteer van het grote assortiment

Bij parfumdreams kan je BaByliss online kopen en kiezen uit een groot aanbod aan producten. Online BaByliss producten kopen betekent ontspannen shoppen, een overzichtelijk presentatie van alle producten en gunstige prijzen.