Remington

2
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Remington – effectieve haarverwijdering en stylingproducten sinds 1937

Hoge kwaliteit, innovatieve ontwikkeling en een groot productassortiment. Remington is een merk dat naam heeft gemaakt op het gebied van haarstyling en haarverwijdering. De geschiedenis van Remington gaat terug tot 1937. Remington lanceerde in dat jaar de eerste elektrische droogscheerder voor heren, die een ware revolutie ontketende op de markt voor scheerproducten. Het merk investeerde flink veel tijd en geld in de doorontwikkeling van producten. Zo kwam enkele jaren later voor mannen het eerste scheerapparaat met accu op de markt. Intussen is Remington uitgegroeid tot toonaangevende producent van haarstylingproducten, scheer- en epileerapparaten. De trendy look is tot de dag van vandaag gebleven.

Haarverwijdering – voor een zachte huid zonder storende haartjes

Epileren of scheren: iedereen wil kunnen genieten van een gezonde huid, ook als deze regelmatig door haarverwijdering wordt belast. Dan komt Remington zoals gebruikelijk heel modieus voor de dag. Het scheerapparaat Smooth & Silky voor dames verwijdert probleemloos ongewenste haartjes, is bestand tegen water en mild voor je huid.

Remington-haarstyling: innovatieve haarstylingtools voor krullend haar of een gladde finish

  • Remington-hairstylers: de keramische coating, Shine Therapy en Pro Ionic-technologie houden zelfs weerbarstige lokken in toom en zorgen voor een perfecte sleek look.
  • Remington-haardrogers: met deze apparaten krijg je een geföhnd kapsel alsof je net bij de kapper bent geweest. De Thermacare Pro en de beproefde ionentechnologie van Remington staan hiervoor garant.
  • Remington-krultangen: deze moderne apparaten zorgen in een handomdraai voor dramatische golven of gedefinieerde krullen. Remington maakt ook hierbij weer gebruik van innovatieve technologieën. Dat zorgt voor gebruiksgemak en betrouwbare styling.
  • Remington-stylingtools: wat doe je als je 's ochtends weinig tijd hebt? Dan pak je de stylingtool erbij. Een combinatie van een ronde borstel en föhn droogt je haar op milde wijze en geeft het meteen een prachtige finish.

Grooming – de producten van Remington zorgen voor perfect getrimde contouren

Het hebben van een baard is weer in. Remington speelt daar heel handig op in en zorgt met de groominglijn voor een frisse finishing touch van je haar. De tondeuse scheert je haar nauwkeurig af tot de gewenste lengte. De waterbestendige Body Hair Trimmer kun je gebruiken voor heel je lichaam. Als dat niet volstaat, ga dan voor dePersonal Groomer. Dit apparaat biedt een totaaloplossing en zorgt altijd voor perfect getrimd lichaamshaar. Eenvoudig, snel en veilig – scheerapparaten met accu behoren inmiddels tot het standaard assortiment van Remington. De nieuwe modellen hebben nog maar weinig overeenkomsten met de eerste modellen uit 1960.

Koop producten van Remington bij parfumdreams

Een zijdeachtig gladde huid, precieze contouren of een haarstyling die perfect bij jou past? Remington laat elke wens in vervulling gaan. Ontdek jouw nieuwe haardroger, scheerapparaat of hairstyler bij parfumdreams en geniet van een verzorgd gevoel.