Je favoriete producten tegen een bijzondere prijs

Menu

Parfumdreams

Betaalwijzen

Op parfumdreams.nl staan u meerdere mogelijkheden ter beschikking om uw bestelling te betalen. Welke er op dit moment worden aangeboden ziet u wanneer u op de gewenste betaalmethode klikt en zo meer informatie over deze methode vindt.


iDeal

We gebruiken voor u de betalingsmethode iDeal. iDeal is erg makkelijk in gebruik en is ook erg veilig. U kunt uw bestelling op de klassieke manier of via de iDeal-app betalen. Meer informatie over iDeal en een video met uitleg over de nieuwste functies vindt u HIER.

Koop op rekening

We bieden samen met Klarna onder andere de betalingsmethode 'koop op rekening' aan. Deze betaling kan in sommige gevallen na controle van kwesties op het gebied van risicobeheer worden geweigerd. Bij een bestelling met de betalingsmethode 'koop op rekening' krijgt u uw bestelling meteen en u betaalt hier binnen 14 dagen voor door het betreffende bedrag per overschrijving of in de Klarna-app te betalen. Let erop dat Klarna een aparte mail naar u stuurt met informatie over de betaling.

Koop op afbetaling

We bieden samen met Klarna niet alleen de klassieke betalingsmethode 'koop op rekening', maar ook de betalingsmethode 'koop op afbetaling' aan. Deze betaling kan in sommige gevallen na controle van kwesties op het gebied van risicobeheer worden geweigerd. Bij een bestelling met de betalingsmethode 'koop op afbetaling' krijgt u uw bestelling meteen en u betaalt de bestelde artikelen in termijnen. Let erop dat Klarna een aparte mail naar u stuurt met informatie over de betaling en met meer informatie over hoe koop op afbetaling precies werkt.

Paypal

PayPal is de online betaalservice waarmee u in een onlineshop veilig, eenvoudig en snel kunt betalen - en dat gratis. Daarnaast biedt PayPal de volgende voordelen:
- Veilig Uw bank- of creditcardgegevens worden alleen bij PayPal opgeslagen. Daarom worden ze niet bij elke online aankoop opnieuw via het internet verstuurd.
- Eenvoudig U betaalt in twee kliks. Want u gaat terug naar de bij PayPal opgeslagen bank- of creditcardgegevens in plaats van ze bij elke aankoop opnieuw in te moeten voeren.
- Snel PayPal-betalingen worden snel uitgevoerd. Dan kan de verkoper de goederen direct verzenden en u ontvangt ze doorgaans eerder.
Pay with PayPal

Creditcard

Bij de betaling per creditcard is een eenvoudige en snelle afwikkeling van uw bestelling gewaarborgd. Hiervoor moet u slechts uw creditcardnummer en het uit 3 of 4 cijfers bestaande controlegetal op de achterzijde van de creditcard invoeren alsmede de datum waarop de creditcard afloopt. Wanneer uw creditcard beschermd is via MasterCard 3D-Secure of Verified by Visa wordt u doorgestuurd naar een veilige webpagina van de bank die de creditcard uitgeeft. Hier kunt u de beveiligingscode invoeren. Zodra de creditcard geaccepteerd wordt, geldt de betaling als voldaan. De verzending van het artikel wordt in gang gezet zodra de creditcard is geaccepteerd. Verdere informatie over Master Card 3D Secure vindt u HIER en Verified by Visa HIER.

Debitcard

Met het Maestro en Visa Electron-logo op uw kaart kunt u het geld op uw rekening veilig in alle winkels en op alle websites gebruiken om mooie dingen te betalen. Online winkelen is zeer populair en dat is geen wonder omdat het zo gemakkelijk is. Met enkele klikken bestelt u uw producten en deze worden geleverd. En met Maestro en Visa Electron wordt elke transactie eenvoudig en veilig. Om online te winkelen voert u gewoon het kaartnummer in, uw gegevens en de veiligheidscode (indien aanwezig). Daarna voert u uw eenmalige SecureCode in, die hetzij uw eenmalige wachtwoord is of gegenereerd werd met het door de bank ter beschikking gestelde authenticatieapparaat. Meer informatie over Maestro kaart Security vindt u HIER.

Amazon Pay

You can now pay with your existing Amazon.de account. Simply choose AMAZON PAY at the checkout. This opens a pop-up window, in which you can log in using your Amazon details. You can now use all the addresses and payment types that you have saved on Amazon. You can also enter new addresses or payment types. Please note that Express delivery can be selected here.


Internet bankieren

Bij de betaling per Internet bankieren vindt de overschrijving direct plaats. Tevens ontvangt de handelaar onmiddellijk een bevestiging dat er een opdracht tot overboeking gegeven werd, zodat hij niet zoals bij vooruitbetaling hoeft de wachten tot de betaling binnen is. Hierdoor kunnen we uw bestelling zo snel mogelijk verwerken en verzenden.

Vooruitbetaling

Vooruitbetaling is een contractsbepaling die van de koper eerst een betaling van de verkoopprijs verlangt, voordat de verkoper met de contractuele levering van de goederen start. D.w.z. dat de klant vooraf een prestatie moet leveren, dus vooraf betaalt en dat wij daarna de goederen versturen.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube