Word parfumdreams premiumklant

Met ons parfumdreams premiumlidmaatschap profiteert u van veel beautyvoordelen! Profiteer van 10% korting op alle artikelen, gratis levering, een exclusieve spoedlevering met prioriteit en nog veel meer voordelen!

Expreslevering met prioriteit

Heeft u niet veel tijd meer om een cadeau voor uw geliefde te kopen? Met de expreslevering met prioriteit garanderen we u dat u uw product heel snel krijgt thuisbezorgd.

Gratis levering

U krijgt niet alleen 10% extra korting op alle artikelen in de webshop, maar uw favoriete producten worden ook nog eens gratis thuisbezorgd of bij een adres naar keuze geleverd. Natuurlijk kunt u uw artikelen ook makkelijk en snel gratis naar ons terugsturen!

Krijg nu 10% korting op alle artikelen!

Krijg nu bij elk artikel in onze webshop 10% extra korting! Als u bent aangemeld met uw premiumaccount, profiteert u van de blauw gemarkeerde prijzen – exclusief voor u als premiumklant.

Beëindig uw abonnement dus heel makkelijk!

Wilt u geen premiumlid meer zijn? Dat vinden wij erg jammer! Als u uw lidmaatschap bij ons niet meer wilt verlengen, kunt u het heel makkelijk tot 14 dagen vóór afloop van de looptijd opzeggen op my parfumdreams.

 

De premiumkorting geldt niet bij aankoop van cadeaubonnen. Uw lidmaatschap wordt na afloop van de 12 maanden automatisch met 12 maanden verlengd. Als u uw premiumlidmaatschap niet opnieuw wilt verlengen, kunt u het op my parfumdreams tot 14 dagen vóór afloop van de looptijd beëindigen. Profiteer van exclusieve content en premium-nieuwsbrieven. Met uw premiumabonnement gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.