Dag van de Kus bij parfumdreams

Vandaag al iemand gekust? Laat u zich door onze veelzijdige keuze inspireren!

Wij van parfumdreams vieren op 6 juli de internationale Dag van de Kus! In veel culturen staat de kus voor liefde of genegenheid. Daarbij zorgen kussen ervoor dat er gelukshormonen vrijkomen en zorgen ze voor vuurwerk in je hersenen. Om het kussen nog mooier te maken, hebben wij enkele van onze favoriete producten voor je geselecteerd. Ons highlight voor de Dag van de Kus zijn de hoogwaardige ampullen van Babor, waarmee je niet alleen van binnen, maar ook van buiten straalt. Meer over het juiste gebruik van ampullen, verzorgingstips voor de mannenhuid en producten voor de perfecte Dag van de Kus-look vind je hieronder.

 

Huidverzorging met ampullen – hoe doe je dat?

Je wilt iets goeds doen voor je huid, haar verzorgen en intensief voeden met werkzame stoffen? Ampullen bieden extra verzorging en kunnen daarom tussendoor of gedurende langere tijd als kuur worden gebruikt. Doorgaans kunnen de ampullen ‘ s ochtends en 's avonds worden gebruikt. Ampullen met een onmiddellijke werking kunnen het best ‘ s ochtends op de huid worden aangebracht. Andere ampullen, die de huid bij het nachtelijke regeneratieproces moeten ondersteunen, kunnen het best voor het slapengaan worden gebruikt. Zo heeft de huid voldoende tijd om alle werkzame stoffen op te nemen en het gewenste effect te bereiken. Er zijn ampullen voor de meest uiteenlopende behoeften en voor ieder huidtype. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek wel product het best bij jou past.

 
 

Tips voor het correct openen en gebruiken van een ampul

Voorafgaand aan de behandeling dien je de ampul eerst te schudden, zodat alle bestanddelen goed worden vermengd. Breek de glazen ampul dan voorzichtig open en werk de inhoud voorzichtig met kloppende vingerbewegingen in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik de hele inhoud van de ampul voor een maximaal effect. Vervolgens kun je je gebruikelijke gezichtsverzorging aanbrengen, of wanneer je de ampul 's ochtends hebt gebruikt, ook je make-up aanbrengen. Bij waterige ampullen kan de inhoud ook direct op de huid rond de ogen worden aangebracht, waarbij je contact met je wimpers moet vermijden. Bij olie bevattende ampullen moet de huid rond de ogen worden vermeden.

 

Energie, hydratatie en een fris gevoel – ons highlight voor de mannenhuid

Ook leuk als cadeau voor jezelf – BABOR Men geeft de huid een energieboost. De gezichtsverzorging uit de productlijn BABOR MEN is speciaal afgestemd op de behoeften van de mannenhuid. De Instant Energy Ampoule is een kleine krachtpatser voor een grote energieboost. De ampul bevat werkzame stoffen zoals taurine, cafeïne, provitamine B5, vitamine C en hyaluronzuur. Allemaal bestanddelen die voor energie en vitaliteit zorgen en de huid hydrateren. De Instant Energy Ampoule draagt bij aan het herstel van de huid na lange nachten of pittige dagen op kantoor en laat de huid heerlijk fris aanvoelen.

Verzorgingsproducten voor de man

Voor de perfecte Dag van de Kus-look

Kussen kun je nooit alleen, er zijn altijd twee personen voor nodig. Plan een date voor de Dag van de Kus, met je partner of een spannende zomerliefde, en wijd je aan de mooiste bijzaak ter wereld. Om ervoor te zorgen dat je op deze dag niet alleen een onweerstaanbare kusmond, maar ook de perfecte make-uplook kunt creëren, hebben wij enkele van onze favoriete producten voor je op een rijtje gezet.