Clearasil

2
3/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Clearasil tegen puistjes: reiniging en verzorging van een onzuivere huid

Clearasil is een van de bekendste merken verzorgings- en reinigingsproducten ter wereld dat mee-eters en puistjes effectief tegengaat. De producent heeft een complete lijn met wasgel, peeling, reinigingspads, gezichtswater en crème die speciaal is ontwikkeld voor het verzorgen van de onzuivere huid. De producten zijn heel goed op elkaar afgestemd, zijn geschikt voor dagelijks gebruik en moeten onzuiverheden van de huid binnen enkele uren verminderen.

Clearasil – een merk met traditie

Het merk Clearasil gaat al sinds de jaren 50 onzuiverheden van de huid en acne te lijf. Jongeren die op zoek zijn naar een wondermiddel tegen puistjes en mee-eters zijn zoals vanouds de doelgroep. In de loop der jaren zijn er tal van Clearasil-producten voor de onzuivere huid ontwikkeld die dankzij de werkzame stof salicylzuur voor verlichting zorgen.

Het merk staat bekend om reinigingspads, pennen tegen puistjes, gezichtsreinigers en zeer effectieve crèmes tegen onzuiverheden. De tientallen jaren aan expertise van de producent hebben geleid tot innovatieve formules waarmee jongeren en betroffen volwassenen een zuivere, gelijkmatige huid krijgen. Vooral de zeer effectieve middelen zijn een trend. Ze kunnen in korte tijd rode plekken laten verbleken en de grootte van puistjes verminderen.

Koop Clearasil – effectieve formules voor een zuivere huid

Bij de productie van verzorgings- en reinigingsproducten maakt Clearasil vooral gebruik van salicylzuur. Dit opent de poriën om de daarin opgehoopte resten talg, vuil en make-up te verwijderen. De werkzame stof bevrijdt je huid van dode huidcellen en doodt bacteriën die ontstekingsreacties kunnen veroorzaken. Het product sluit daarna de poriën om te zorgen dat er geen andere ziektekiemen en verontreinigen kunnen binnendringen.

De werkzame stof in de peelings van Clearasil is dibenzoylperoxide. Deze verwijdert dode huidcellen en helpt de celvernieuwing te versnellen. De peroxide heeft antimicrobiële eigenschappen en voorkomt de toename van bacteriën. Resorcinol is antiseptisch en desinfecteert de poriën. Zwavel gaat ontstekingen tegen zonder hierbij de natuurlijke beschermende zuurmantel van de huid te verstoren.

Clearasil-producten voor een zuivere huid tot diep in de poriën

Een geïrriteerde, rode huid die gevoelig is voor mee-eters en onzuiverheden behoort met de producten van Clearasil tot het verleden. De producten reinigen grondig, maken de poriën fijner en zuiveren de huid. Ze dringen diep in de poriën door om talg en vuil te verwijderen. Zo wordt je huid effectief verlost van puistjes en mee-eters. De desinfecterende, antiseptische bestanddelen gaan bacteriën tegen die ontstekingen veroorzaken. Het resultaat: een zichtbaar zuivere en gelijkmatige huid. Het productassortiment van Clearasil bevat verschillende reinigings- en verzorgingsproducten:

  • Clearasil-wascrème en -peeling: het 3-in-1 product zorgt zichtbaar voor een zuivere huid door onzuiverheden te lijf te gaan, wat zorgt voor een betere huidvernieuwing en minder puistjes.
  • Peeling: een gezichtspeeling die diep reinigt en mee-eters zowel bestrijdt als voorkomt. Het product is geschikt voor dagelijks gebruik.
  • Clearasil-gezichtswater: het is aan te raden om 's ochtends en 's avonds een toner te gebruiken. Deze maakt de poriën vrij en zorgt voor een zichtbaar zuivere huid.
  • Clearasil-reinigingspads voor poriën: de pads bevatten een oplossing met bestanddelen die de huid zuiveren. Deze dringen diep door in de poriën en helpen om in enkele uren tijd onzuiverheden te verminderen en om nieuwe te voorkomen.
  • Clearasil-anti-puistjescrème: de crème biedt direct hulp en belooft dat je binnen vier uur een huid hebt die zichtbaar zuiverder is. Als je de crème meteen na het reinigen op de betreffende plekken smeert, dan kan de roodheid en grootte van puistjes aanzienlijk verminderen. De zuiverende bestanddelen bevrijden verstopte poriën en maken snel een einde aan onzuiverheden.

Alle producten van Clearasil tegen puistjes zijn dermatologisch getest. Ze bevatten werkzame stoffen die zorgen voor een zuivere, frisse huid. Je kunt onzuiverheden aanzienlijk verminderen door twee keer per dag je gezicht te wassen en af en toe een diep reinigende peeling te gebruiken.

Koop Clearasil: wasgel, pads en crème tegen puistjes en mee-eters

Ontdek bij parfumdreams jouw individuele verzorgingsprogramma voor een onzuivere huid. Clearasil heeft hiervoor tal van producten die zich vooral richten op het reinigen van de poriën om zo vet en vuil te verwijderen. Ze bestrijden bacteriën effectief en helpen om in enkele uren tijd rode puistjes te verminderen.