La Roche Posay

La Roche-Posay – dermocosmetica die de gezondheid van je huid ondersteunt

La Roche-Posay is een Frans dermocosmeticamerk dat zich ten doel heeft gesteld innovatieve huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die zijn afgestemd op de daadwerkelijke behoeften van verschillende huidtypes. Bij de ontwikkeling werken ze nauw samen met artsen en dermatologen die met hun expertise ertoe bijdragen dat het leven van mensen met een gevoelige huid mooier wordt. Verkrijgbaar zijn zeer effectieve producten ter verzachting en als ondersteunende behandeling van acne, neurodermitis, een beschadigde huid en allergieën. Hier komen nog anti-aging producten voor de rijpere huid, hydraterende zonnebrandcrème en rustgevende after-sun crèmes bij.

La Roche cosmetica: Huidverzorging die werd ontwikkeld door dermatologen

De toestand van de huid en de juiste verzorging zorgen bij veel vrouwen en mannen voor grote uitdagingen. Huidproblemen zoals acne, allergieën en neurodermitis kunnen de levenskwaliteit, het gevoel voor eigenwaarde en het welbevinden beïnvloeden. Om die reden is La Roche Posay gezichtsverzorging en La Roche Posay lichaamsverzorging zodanig ontworpen dat de gevoelige huid wordt verzorgd en dat jeuk en irritaties kunnen worden verminderd.

Dermatologen en kinderartsen werken nauw samen om cosmetica van La Roche te ontwikkelen die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van verdraagzaamheid en effectiviteit. Het merk verhandelt uitsluitend cosmetica die 100% is getest op allergieën en ziet daarbij consequent af van dierproeven. Als bij de tests ook maar een proefpersoon een allergische reactie vertoont, dan werkt het onderzoeksteam net zolang aan de nieuwe formule totdat deze volkomen in orde is.

De producten van La Roche Posay bevatten hoogwaardige ingrediënten en zijn vrij van onnodige toevoegingen. Daarbij is de verdraagzaamheid van de meeste preparaten voor een zeer gevoelige huid bevestigd. De formules zijn geschikt voor atopische, allergische, reactieve, tot acne neigende en een door kankertherapie verzwakte huid. De hydraterende balsem "LIPIKAR Baume AP+M" heeft zich bewezen bij allergische reacties, zeer droge huid en neurodermitis, vermindert jeuk en het brengt het microbioom van de huid weer in evenwicht.

Producten van La Roche Posay voor de verzorging van gezicht en lichaam

Bij parfumdreams vind je een brede keuze aan cosmetica van La Roche van verschillende lijnen die speciaal zijn afgestemd op de behoeftes van jouw huid. Kernelement van de producten is het beroemde bronwater uit het gelijknamige Franse plaatsje La Roche Posay die de huid soepeler maakt en meer weerstand geeft. Het beschermt de cellen tegen de invloed van de vrije radicalen, bezit anti-ontstekende eigenschappen en kan de regeneratie van de huid bespoedigen. Bovendien verminderd het de tekenen van irritaties, rode plekken en jeuk.

Voor een regelmatige teint kun je gebruik maken van de hypo-allergene make-up van La Roche Posay. Deze is bij uitstek geschikt voor een gevoelige en naar allergieën neigende huid. De correctiestift van La Roche Posay maskeert lokale rode plekken, verontreinigingen van de huid en kringen rond de ogen. De mousse make-up voor de vette en gemengde huid overtuigd met een lichte draagcomfort en een poederachtige finish. Crème make-up's zorgen voor een evenwichtig huid wilt, maskeren onzuiverheden en laten je teint er gedurende de hele dag onberispelijk uitzien.