-22%* 👑 tijdens onze King Days: profiteer nu van feestelijke kortingen

Menu

Parfumdreams
Taft 2 Artikel

Taft

Taft: Haarstyling die stevigheid belooft

Vorm en stevigheid voor iedere tijdgeest: Dat belichaamt de naam Taft uit het huis van Schwarzkopf sinds 1956. De eerste haarspray van Europa verschijnt in dit jaar in de detailhandel, nadat Taft een jaar ervoor werd gepresenteerd in kapsalons. De als vloeibaar haarnet vermarkte spray is, net als voorheen, uitermate geliefd. Sinds 1971 is de haarspray bekend als 3 weer Taft en is, net als voorheen, een populair product voor haarstyling.

  • Taft Haarspray: Verkrijgbaar in diverse varianten biedt de klassieker op het gebied van haarstyling diverse sterktes van licht tot zeer sterk.
  • Taft Haargel: Om je look meer stevigheid te geven is haargel bij uitstek geschikt. Het blijft de hele dag zitten en maakt veel verschillende haarstyles mogelijk.
  • Taft schuimversteviger: De basis voor volumineus haar en een lang houdbare styling is de juiste haarschuim. Ook hier biedt Taft een grote keuze om het juiste product voor jouw behoefte te vinden.

Alle producten van Taft worden geproduceerd zonder dierlijke ingrediënten en dierproeven. Veganisten en vegetariërs kunnen deze stylingproducten zonder probleem gebruiken.

Producten van Taft, voorloper op het gebied van milieubescherming en duurzaamheid

Al in het jaar 1987 herkende Schwarzkopf bij de producten van-Taft de tekenen van de tijd en besloot geen gebruik meer te maken van drijfgassen die vrij zijn van fluorkoolwaterstoffen. In de jaren 80 werd bekend dat deze broeikasgassen het broeikaseffect vergroten. In 1989 werden ze verboden. Taft was een van de eerste producenten van haarspray's die afzag van fluorkoolwaterstoffen. Vandaag de dag wordt een ongevaarlijk mengsel van propaan en butaan gebruikt.

Producten kopen van Taft – styling zonder microplastic

Microplastic staat sinds enige tijd bekend als een grote milieuvervuiler. Deze uiterst kleine plastic partikeltjes belasten niet alleen de zeeën en de zeedieren, maar ook de gezondheid van mensen lijdt eronder. Producten van Taft bevatten al sinds het jaar 2014 in Europa geen vaste partikeltjes van microplastic meer.

Ontdek de product wereld van Taft bij parfumdreams en verzeker je van de beste prijs voor jou haarstylingproducten.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 27-04-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube