Sombere, donkere dagen maken dat ook je teint er bleek en treurig uitziet. Bij onze tips voor een stralende huid lees je welke bestanddelen je kunt gebruiken om de zomerse glow van je huid te behouden. Ook vertellen we je hoe je in de herfst met make-up een natuurlijke, zongebruinde look creëert en welke producten je daarvoor het best kunt gebruiken.

Haarverzorging voor de herfst Gezichtsverzorging Lichaamsverzorging Tijd voor gezelligheid Trends

PARFUMDREAMS GLOW GUIDE

Vitamine C, retinol en hyaluronzuur – van deze bestanddelen heb je vast en zeker weleens gehoord, maar misschien weet je niet hoe en waarom je ze zou moeten gebruiken. Wij vertellen je welke producten schadelijke stoffen verwijderen en welke je huid beschermen en het zelfherstel van je huid actief ondersteunen.

Here we GLOW

Warme nude-tinten zijn een must voor iedere herfst-make-up! Om de warme, gouden tinten van de herfst in je make-up te integreren, kun je het best een nude foundation gebruiken. Daarnaast kun je met een bronzer of highlighter je natuurlijke glow accentueren. Voor de volgende stap naar een herfst-make-up richten we ons op de ogen. Gebruik hiervoor een goudkleurige oogschaduw en je favoriete mascara. Tot slot kun je rode lippenstift opdoen als kleuraccent.
Deze make-up is ook geschikt voor werk en business, alleen moet je dan wat subtieler te werk gaan. In je vrije tijd en 's avonds kun je je look daarentegen wat sterker aanzetten.