De herfst is met zijn bonte bladeren, pompoenen en lange wandelingen op gouden herfstdagen een van onze favoriete seizoenen. Deze magische maanden zorgen ervoor dat we wat meer tijd voor onszelf willen hebben en bieden volop mogelijkheden om het thuis gezellig te maken.

Haarverzorging voor de herfst Gezichtsverzorging Lichaamsverzorging Golden Glow Trends

Tijd voor gezelligheid

Yankee Candle Crisp Campfire Apples

De herfst en kaarsen in alle soorten en maten horen gewoon bij elkaar. Kaarslicht zorgt in ieder vertrek voor een warme, knusse sfeer. Een absolute favoriet van parfumdreams is de herfstgeur Crisp Campfire Apples van Yankee Candle – hij roept herinneringen op aan kleurige herfstbladeren en heerlijke appels bij het kampvuur.

WoodWick Café Sweets

Wij verklappen onze kaarsenfans graag een goed bewaard geheim, zodat ze het thuis nog gezelliger kunnen maken. De kaarsen van Woodwick hebben een natuurlijke, houten lont die bij het branden een gezellig knisperend geluid maakt. Deze kaarsen doen denken aan het geluid van een open haard en behoren daardoor tot onze absolute must haves om het thuis gezellig te maken. Met de kaars Café Sweets haal je de heerlijke geur van je favoriete café in huis en met zijn herfstkleuren is hij bovendien een prachtige blikvanger.