Herfsttrends 2021

We nemen afscheid van de zomer en verwelkomen een prachtige gouden herfst! U staan beautytrends, nieuwe geuren en topverzorgingsproducten voor de herfst te wachten. Met onze favoriete producten zorgt u deze herfst voor verrassingsmomenten!

 

Herfstgeuren voor u Herfstgeuren voor hem Herfstmake-up Lichaamsverzorging Golden Glow Knusse tijden Trends Haarverzorging voor de herfst

XXL eyeliner

All eyes on the eyes! Op de catwalk in Parijs dé statementlook bij uitstek: lange en brede eyeliner. Breng uw oogschaduw hiervoor zo aan dat u vanuit uw ooghoek een soort vleugel maakt.

Lichtrode statementlippen

Een all-time classic: rode lippen! Ook deze herfst een must-do in uw make-uproutine. Als contrast met de trend van donkere oogmake-up mogen uw lippen rood en opvallend zijn.

Minimalism

Less is more! Geef je huid wat rust en gebruik geen foundation, mascara en blush. Als u voor een minimalistische look kiest, zijn getinte dagcrèmes en lichte texturen uw sleutel tot succes.

Blush it

De blushlook is dé trend van het moment. Daarbij zijn er geen regels, probeer gewoon wat uit. Van ronde cirkelbewegingen op de jukbeenderen of lange strepen om uw contouren te benadrukken: deze herfst mag alles!

Middenscheiding: go, go, go!

En nog een klassieker in onze herfst-trend-guide: de middenscheiding. Vooral in tijden van zoommeetings en thuiswerken onze topaanbeveling voor deze herfst. Strak en elegant om thuis te werken en stoer en gewaagd voor in uw favoriete bar: het kan allebei!