Herfsttrends 2022

Nieuw seizoen, nieuwe trends – wij verklappen je de make-up-trends voor de herfst.

Haarverzorging voor de herfst Gezichtsverzorging Lichaamsverzorging Golden Glow Tijd voor gezelligheid

Deze herfst ligt de focus op de ogen

Bij de wisseling van de seizoenen komen we een oude bekende tegen. Deze herfst zijn smokey eyes dé trend voor je ogen. Voor deze look hoef je geen make-up-talent te zijn, het mag er gerust wat chaotisch en rommelig uitzien. Het enige wat je nodig hebt, is een kohlpotlood en oogschaduw. Breng beide producten op de randen van je ogen aan en vervaag ze zorgvuldig om rokerige en mysterieuze smokey eyes te creëren.

Opvallend rode lippen

Een absolute klassieker – rode lippen! Ook deze herfst een must-do in je make-up. De intense roodtinten laten je huid stralen en zijn een stijlvol highlight – zowel overdag als 's avonds. Deze trend kan erg goed worden gecombineerd met een minimalistische make-up of met subtiele smokey eyes.

Minimalistisch

Gun je huid een time-out en ga voor minimalistische make-up. Gebruik in plaats van foundation eens een gekleurde dagcrème. Lichte, verzorgende texturen geven je huid met de no-make-up-look niet alleen een stralende glans, maar laten ook je natuurlijke teint optimaal tot zijn recht komen. Tip van parfumdreams: doe verzorgende lippenbalsem op je lippen en zorg met wat mascara voor een open blik.