Dr Botanicals

Dr. Botanicals: natuurlijke huidverzorging die werkt

Dat is precies de overtuiging van het meervoudig bekroonde merk Dr. Botanicals: Natuurlijke huidverzorging die werkt en waarvan je helemaal weg zult zijn. Veganistische bestanddelen en uitstekende samenstellingen zorgen bij iedereen voor zichtbare resultaten. Dr. Botanicals ademt diversiteit. Zo is de gezichtsverzorging van Dr. Botanicals gemaakt voor iedereen die wil genieten van een stralend mooie teint, ongeacht geslacht, afkomst en leefwijze.

Dr. Botanicals: ingrediënten uit de schatkamer van onze aarde

Dr. Botanicals zag in 2011 in Groot-Brittannië het licht en verovert sinds die tijd de harten van fans van skincare. Natuurlijke ingrediënten en formules staan centraal. Altijd in het vizier: het respect voor de aarde en de natuur. Alle producten zijn veganistisch en vrij van toevoegingsmiddelen zoals parabenen of minerale oliën. Dr. Botanicals is PETA-gecertificeerd.

Via natuurlijke processen worden hoogwaardige plantaardige oliën en plantenextracten gewonnen die het merk daarna gebruikt bij de productie van rijke huidverzorgingsproducten. De superfood onder de skincare zorgt voor een zichtbaar fijnere huid met een egale en frisse teint als resultaat.

Dr. Botanicals gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten in de producten. Ook de verpakkingen komen milieuvriendelijk tot stand. Het volgende grote doel dat het biologische merk zich stelt: tegen 2025 wil het bedrijf koolstofvrij zijn.

Dr. Botanicals: duurzame reiniging met de kracht van de natuur

Dr. Botanicals hecht niet alleen bij de keuze van de bestanddelen veel waarde aan duurzaamheid. De natural cleansing bars van Dr. Botanicals zijn stukken vaste zeep die zijn gemaakt van natuurlijke bestanddelen. Ze besparen door de vaste consistentie water en verpakkingsafval. Natuurlijke oliën van avocado en amandel beschermen je huid tegen vrije radicalen, hydrateren en zijn ook nog eens ontstekingsremmend. Dat maakt de cleansing bars zeer geschikt voor de droge huid.

Dr. Botanicals bij parfumdreams

Veganistisch, natuurlijk, milieuvriendelijk en effectief. Deze begrippen zijn kenmerkend voor het merk Dr. Botanicals. Verwen je huid en laat deze stralen met natuurlijke, hydraterende producten. In de webshop van parfumdreams kun je terecht voor het duurzame assortiment van Dr. Botanicals.