ZAO Make-up

3
3,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

ZAO Make-up – de essentie van de natuur

ZAO – essence of nature is opgericht door vier vrienden. Ze zochten naar een manier om ons consumptiepatroon en de milieugevolgen ervan op positieve wijze te beïnvloeden. Zo ontstond het merk ZAO Make-up, dat door Ecocert is gecertificeerd als biologisch.

Een van de oprichters van ZAO-cosmetica, David Reccole, is helemaal weg van Aziatische landen en culturen. Hij reisde vaak af naar India, China of Vietnam. Daar deed hij heel veel inspiratie op en kwam hij tot ideeën. Vooral van bamboe gemaakte potloden maakten hem enthousiast en hij vroeg zich af: hoe zou het zijn om bamboe ook te gebruiken als omhulsel van make-upproducten zoals lippenstift? Zijn vrienden vonden dit idee fascinerend.

Naar het motto: 'de schoonheid van bamboe van buiten, de voordelen van binnen' werden de bestanddelen van bamboe door ZAO gebruikt voor de productie van cosmeticaproducten. Aantrekkelijke verpakkingen van de duurzame grondstof staan voor de identiteit en het unieke kenmerk van ZAO Make-up.

Natuurlijke cosmetica van ZAO – duurzame cosmetica voor trendsetters

Wie op zoek is naar duurzame cosmetica zit bij ZAO helemaal goed. Of het nu gaat om kleur, houdbaarheid of textuur, ZAO Make-up biedt hetzelfde comfort als een conventionele, premium make-up. Het merk hecht hierbij waarde aan de volgende eigenschappen:

  • voor 100% gemaakt van natuurlijke bestanddelen
  • veganistisch
  • biologisch gecertificeerd
  • vrij van schadelijke bestanddelen
  • verpakt met natuurlijke grondstoffen

Daarnaast zijn tal van producten van ZAO-cosmetica navulbaar. Bovendien is de importroute naar Nederland heel kort, want ZAO wordt in Italië en Frankrijk gemaakt.

ZAO-cosmetica – duurzame producten met een mooi bamboedesign

ZAO gebruikt bamboesoorten die op minder dan 1000 meter boven zeeniveau groeien. Deze staan niet op het menu van de bedreigde panda's. Het sierlijke bamboedesign is een lust voor het oog. De inhoud van de producten zorgt voor een gezonde huid en een stralende look.

ZAO-cosmetica bij parfumdreams

Er wordt gezegd dat de huid de spiegel tot de ziel is. Met de natuurlijke cosmetica van ZAO zorg je voor een natuurlijke, positieve en stralende look. Neem eens een kijkje in het assortiment van parfumdreams en bestel meteen je nieuwe favorieten.