SENSAI - Colours - Eye Shadow TipSENSAI - Colours - Eye Shadow Tip

Colours
Eye Shadow Tip van SENSAI

3
1 stuks

BP: € 16,95* / 1 stuks 1 stuks

€ 16,95*
 
Uitverkocht
 
Artikelnr. 424898

Dit kan u ook bevallen

Bestsellers

Beschrijving van Colours Eye Shadow Tip van SENSAI

Productlijn: Make-up
Lijn: Colours
Naam: Eye Shadow Tip

Of het nu gaat om vreemden, vrienden, de grote liefde of je eigen familie - zodra je iemand ontmoet, valt de eerste blik bijna altijd op de ogen. Dit is vooral onvermijdelijk omdat het ook beleefd is als je met je gesprekspartner praat. Hierdoor vormen de ogen een belangrijk onderdeel van het gezicht, dat door vrouwen niet mag worden bij het aanbrengen van make-up. Geïnspireerd door de grimeurs en de visagisten van deze wereld verschijnt de Eye Shadow Tip Applicator van SENSAI. Het product van de Colours-serie is uitstekend geschikt voor het fijn en snel aanbrengen van make-up. Tegelijkertijd bevat het een aantal waardevolle trucs die je in het latere resultaat kunt zien.

Fijne applicator met doordachte constructie

De Eye Shadow Tip uit de serie Colours heeft een langwerpige vorm en een fijne afronding aan het einde. Het bovenste uiteinde is versierd met een kleine spons en is iets groter dan het onderste uiteinde van het staafje. Zo kunnen vrouwen bij het aanbrengen van make-up en het definiëren van lijnen variëren in dikte. De door SENSAI aangebrachte sponzen zijn een geweldig hulpmiddel om de kleuren in de oogzone gelijkmatig en onopvallend te blenden. Slechts een paar streken zijn genoeg om zelfs intense, oplichtende en sterke kleuren zo handig te blenden dat er een algemeen harmonieus beeld in het gezicht ontstaat.

Absoluut noodzakelijk voor uitstekende resultaten

Met de Eye Shadow Tip van de serie Colours is het merk SENSAI erin geslaagd een fantastisch instrument te creëren waar visagisten niet zonder kunnen - maar alle andere vrouwen zouden het ook niet zonder moeten doen. Het product werkt prima met de make-up uit dezelfde serie, omdat de fijne textuur en samenstelling perfect is afgestemd op de extra producten. De kleine, slanke en zwarte allrounder met zijn compacte vorm past in elke toilettas en kan daarom als een constante metgezel op reis worden meegenomen.

Vragen over het product?
Klantenbeoordelingen
5 (3 Klantenbeoordelingen)