parfumdreams presenteert: onze parfumfavoriet voor de zomer

Lange avonden met familie en vrienden, wandelen in de natuur, dagen vol ontspanning en geuren die je nooit weer vergeet – dat is voor ons zomer. In de zomer houden we vooral van geuren die herinneringen oproepen aan de zee en aan zorgeloze dagen waarop we volop van het leven genoten – vrolijke, bloemige geuren, parfums met frisse citrusnoten of aquatische akkoorden. Creëer geluksmomenten en laat je inspireren door onze selectie lichte zomergeuren.

Zomerse geuren voor u Lichte geuren voor hem Zomermake-up Zomerverzorging voor het haar Zomerverzorging voor de huid Zomerverzorging voor de huid Travel essentials

Bloemige geuren

Onze favoriet onder de bloemige zomergeuren – Idôle van Lancôme. Twee verschillende soorten rozen, jasmijnbloesem en zuiver chypre-akkoord vormen het krachtige hart van dit parfum. Deze geur wordt door vrouwen voor vrouwen gecreëerd van ingrediënten van natuurlijke teelt. Onderstreep je zelfbewustzijn en uniciteit met dit sensuele parfum van Lancôme.

Citrusgeuren

Niets herinnert meer aan de zomer dan een frisse geur met citrusnoten. Daarom attenderen wij je graag op Orange Soleia van Guerlain. Deze geur behoort tot de belangrijkste collectie van Guerlain – Aqua Allegoria. De collectie is geïnspireerd op de natuur, wat je ook terugziet in de stijlvolle flacon met goudkleurig raatmotief. Waan jezelf tussen de sinaasappelbomen op Sicilië en verwen jezelf met deze frisse geur.

Onze geheime tips voor zomergeuren