Voor de perfecte strandlook

Summer Scents Beach Look zonnebrandcrème Zonbescherming voor het haar! Zonbescherming voor elk huidtype! Goed om te weten: hulp bij zonnebrand

Beach-Look Ogen Make-up

Alles is babyblauw!

Kies deze zomer voor een opvallende make-up. Breng een prachtig blauwe tint op het ooglid aan. Met babyblauwe oogmake-up straalt u als de zee en bent u klaar voor het strand.

Beach-Look Make-up

endless summer

Romig lichte texturen zijn een must-have voor deze zomer! Een cream blush zorgt er in de zomer voor dat uw huid niet uitdroogt zoals bij een rouge in poedervorm. Romige texturen kunnen perfect met uw favoriete huidverzorgingsproduct en zonbescherming worden gecombineerd.

Niet te vergeten: lipverzorging!

 

Niet alleen het lichaam en het gezicht moeten tegen de zon worden beschermd. Ook de lippen willen liever niet aan uv-straling worden blootgesteld. Kies daarom voor een lippenbalsem met een hoge beschermingsfactor.

 
How to: beach waves

Als je een dag op het strand doorbrengt, krijgt je haar door de zon en het zoute water een casual golvende look. Met onze tips kun je de favoriete beach waves ook heel eenvoudig thuis namaken met een krultang:

  1. Kam je haren goed en gebruik een spray die hittebescherming biedt. Als je je haar vooraf hebt gewassen, föhn het dan eerst droog.
  2. Wikkel je haar streng voor streng van buiten naar binnen om de krultang. Draai voor een zo natuurlijk mogelijk ogende look enkele strengen de andere kant op en let erop dat elke streng niet even dik is.
  3. Maak je krullen nu vervolgens wat losser met je vingers of kam ze voorzichtig met een kam door.
  4. Doe wat haarspray op om je haar te fixeren.

Tip: de krullen moeten er niet uitzien als ze bewust zijn aangebracht – je kunt daarom het beste gaan voor een krultang met een grotere diameter.

Beautytools voor de perfecte beach waves