Sisley

491
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Sisley cosmetica – Verzorging in haar mooiste vorm

Het merk Sisley bestaat al sinds 1975. De onderneming die wereldwijd bekend is, kon zich decennialang steeds verder ontwikkelen en blonk telkens weer uit door innovatieve producten en ingrediënten. De cosmetica onderneming uit Frankrijk biedt echter niet alleen make-up, maar ook verzorgingsproducten, zoals parfum. Dankzij decennialange ervaring, hoogwaardige materialen en effectieve recepturen stelt Sisley producten van hoge kwaliteit ter beschikking die niets meer te wensen overlaten.

Sisley cosmetica – Een familiebedrijf met hartstocht

Toen de familie d’Ornano halverwege de jaren 70 het natuurlijke cosmeticamerk Sisley overnam, stond de onderneming nog in de kinderschoenen. Tegenwoordig zijn zelfs drie van de vijf uit de samensmelting ontstane kinderen actief betrokken bij de onderneming. Elk hoofd van de familie brengt waardevolle ideeën in – alles ten dienste van de schoonheid.

  • Verzorging van Sisley: De gezichtsverzorging van-Sisley bevatten waardevolle ingrediënten die de huid verzorgen met belangrijke voedingsstoffen. Hiervoor maakt de succesvolle Franse onderneming gebruik van effectieve formules en combineert deze met revitaliserende essences. De werkzame stoffen maken de huid als nieuw en verlenen deze extra elasticiteit. Naast dagcrèmes van Sisley zijn er ook maskers, serums en reinigingsproducten beschikbaar – voor een verzorgde en frisse huid.
  • Sisley make-up: Sisley biedt foundation die versmelt met de huid, lippenstiften die intense kleuren hebben en oogschaduw die sterk gepigmenteerd is. Het merk hecht in elk opzicht waarde aan een glamoureus uiterlijk. Voor de onderneming zijn met name hoogwaardige producten belangrijk die lang meegaan en de natuurlijke schoonheid van de gebruiker benadrukken.
  • Sisley damesgeuren: Uitzonderlijke parfumcreaties die overtuigen en staan voor unieke geurbeleving: dat is het kenmerk van Sisley. Hiervoor maakt de onderneming gebruik van geselecteerde essences die perfect op elkaar zijn afgestemd en gevuld in hoogwaardige flacons het kenmerk zijn van een perfecte parfum. Ook herengeuren van Sisley betoveren door stijlvolle composities.
  • Sisley Accessoires: Om make-up en verzorging zinvol te kunnen gebruiken, bied het Franse merk bovendien verschillende accessoires, waaronder hoogwaardige kwasten. Met dit gereedschap ben je in staat om de foundation goed op te brengen en de blusher voordelig te blenden. Zo ontstaan unieke make-uplooks die er ronduit professioneel uitzien.

Om hoogwaardige producten te kunnen produceren, maakt Sisley gebruik van de kracht van de natuur. Met behulp van de cosmetica van Phyto gebruikt het merk speciale plantenextracten die zorgen voor een unieke werking. In combinatie met etherische oliën, gemicroniseerde kleurpigmenten en essentiële verzorgingscomplexen ontstaan er cosmetische highlights die zich duidelijk weten te onderscheiden van andere verzorgingsartikelen.

Producten op het hoogste niveau – Sisley cosmetica

Dankzij de beste technologieën, waardevolle verzorgende bestanddelen en hoogwaardige formules, lukt het Sisley cosmetica telkens weer om verbazingwekkende producten op de markt te brengen. Make-up, gezichtsverzorging of parfum moeten niet alleen zorgen voor een goed gevoel, maar moeten in elk opzicht een fantastische indruk achterlaten. Sisley vindt het bovendien belangrijk om conserverende stoffen tot een minimum te beperken en het aandeel van werkzame stoffen te intensiveren. Door eersteklas kleuren, intensieve, verzorgende eigenschappen en langdurige parfumbelevingen zijn gebruikers van over de hele wereld ronduit enthousiast.

Het cosmeticabedrijf produceert niet alleen uitstekende producten, maar zet zich ook actief in voor kinderen. Élisabeth d’Ornano is het wereldwijd bekende gezicht van Sisley en richt zich daarnaast op organisaties die zich inzetten voor hyperactieve kinderen. De hartstocht om niet alleen de beste producten te creëren, maar de wereld ook nog een beetje beter te maken, voert Sisley tot op de dag van vandaag voort.

Maak kennis met Sisley cosmetica en bestel deze bij parfumdreams

De selectie van diverse verzorgende producten van Sisley en parfum mag gezien worden. Wie het merk uit Frankrijk een keertje uit wil proberen, kan bij parfumdreams goedkoop cosmetica van Sisley kopen. Probeer elk product eenvoudig vanuit huis en geniet met alle zintuigen van de geselecteerde werkzame stoffen – Voor een beetje wellness en luxe dat iedereen zichzelf van tijd tot tijd zou moeten gunnen.