Huidverzorging met ampullen – hoe doe je dat?

Je wilt iets goeds doen voor je huid, haar verzorgen en intensief voeden met werkzame stoffen? Ampullen bieden extra verzorging en kunnen daarom tussendoor of gedurende langere tijd als kuur worden gebruikt. Doorgaans kunnen de ampullen ‘ s ochtends en 's avonds worden gebruikt. Ampullen met een onmiddellijke werking kunnen het best ‘ s ochtends op de huid worden aangebracht. Andere ampullen, die de huid bij het nachtelijke regeneratieproces moeten ondersteunen, kunnen het best voor het slapengaan worden gebruikt. Zo heeft de huid voldoende tijd om alle werkzame stoffen op te nemen en het gewenste effect te bereiken. Er zijn ampullen voor de meest uiteenlopende behoeften en voor ieder huidtype. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek wel product het best bij jou past.

Naar de make-upproducten Naar de verzorgingsproducten Over de ampullen Nieuwe beautyproducten voor mama Damesgeuren Cadeauguide

Retinol Power Serum Ampoules

Wil jij je huid een frisse boost geven? De Retinol Power Serum Ampoules zorgen meteen voor een zichtbaar gladdere en stevigere huid. Dankzij de combinatie van tri-peptide-1 en stabiel retinol worden de huidvernieuwing en huideigen collageenproductie gestimuleerd. Tegelijkertijd worden fijne lijntjes en rimpels verminderd. De verpakking bevat 7 ampullen en is daarmee geschikt voor een 7-daagse kuur.

 

Tips voor het correct openen en gebruiken van een ampul

Voorafgaand aan de behandeling dien je de ampul eerst te schudden, zodat alle bestanddelen goed worden vermengd. Breek de glazen ampul dan voorzichtig open en werk de inhoud voorzichtig met kloppende vingerbewegingen in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik de hele inhoud van de ampul voor een maximaal effect. Vervolgens kun je je gebruikelijke gezichtsverzorging aanbrengen, of wanneer je de ampul 's ochtends hebt gebruikt, ook je make-up aanbrengen. Bij waterige ampullen kan de inhoud ook direct op de huid rond de ogen worden aangebracht, waarbij je contact met je wimpers moet vermijden. Bij olie bevattende ampullen moet de huid rond de ogen worden vermeden.

 

Onze aanbevelingen voor Moederdag