Dr Irena Eris

347
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Dr. Irena Eris – luxueuze cosmetica met een wetenschappelijke achtergrond

Het Poolse merk Dr. Irena Eris biedt cosmetica die voldoet aan de hoogste wetenschappelijke normen. Naast de traditionele dag- en nachtcrèmes, serums en reinigingsproducten voor het gezicht biedt dit label ook lichaamsverzorging en een speciale lijn voor mannen. Een aantrekkelijk uiterlijk en totale ontspanning staan ook centraal in de 5-sterren spahotels die het label in Polen beheert.

De cosmetica van Dr. Irena Eris – de luxe om je eigen schoonheid te ontdekken

Dit is de visie van de oprichtster en farmaceute Dr. Irena Eris: mensen over de hele wereld helpen om hun eigen schoonheid te ontdekken en te behouden. Daarom werden de producten van Dr. Irena Eris ontwikkeld op basis van verschillende patentaanvragen, die ze verder uitwerkte tot cosmetische producten.

Het merk is wereldwijd succesvol. Een van de redenen hiervoor is de eigen onderzoeksafdeling van het bedrijf, het Irena Eris Science and Research Center. Hier werken specialisten uit tal van medische disciplines. Dr. Irena Eris is ook het enige niet-Franse merk dat lid is van het Comité Colbert. Het merk heeft als doelstelling om de huid van mensen van top tot teen te verzorgen, zodat ze zo aantrekkelijk mogelijk voor de dag komen.

Of het nu serums, gezichtscrèmes of lotions zijn: de nauwkeurig op elkaar afgestemde texturen voelen zacht aan op de huid en worden snel opgenomen. Elke lijn heeft ook zijn eigen fijne parfum dat voor een perfecte finishing touch zorgt.

Dr. Irena is een verrijking van je dagelijkse beautyroutine

Je dagelijkse huidverzorging begint met een grondige reiniging. De reinigingsgel maakt de huid vrij van natuurlijke aanslag, terwijl de bi-phase make-upremover make-upresten verwijdert. Zodra de huid schoon is, breng je een serum naar keuze aan. De Instant Beauty Boosting Essence is bedoeld voor alle huidtypen. Het kan de uitstraling van de huid verbeteren en voor een stralende teint zorgen. Je kunt ook het Dr. Irena Eren Y-Lifting Contouring Serum gebruiken, dat je contouren verstevigt en herstelt.

Sluit je dagelijkse huidverzorging af met het aanbrengen van een dag- of nachtcrème. Deze beschermt je huid overdag tegen invloeden van buitenaf of verzorgt je huid 's nachts met rijke, diep inwerkende ingrediënten. Voor een bijzonder intensieve verzorging kun je een van de maskers van Dr. Irena Eris proberen. Doe je dit wekelijks, dan wordt je huid gladder en gaat hij er op langere termijn jonger uitzien.

Koop verzorgingsproducten van Dr. Irena Eris bij parfumdreams

Skincare van het hoogste niveau, op basis van wetenschappelijke bevindingen en effectieve ingrediënten. Dat is de beautyverzorging van Dr. Irena Eris. Bij parfumdreams hebben we een groot assortiment aan producten voor gezichts- en lichaamsverzorging. Vind je favoriete producten en laat ze gewoon thuisbezorgen.