Onze favorieten voor de Boogschutter

Parfumdreams presenteert: we vieren de maand van de Boogschutter

Van de meeste mensen die in de maand van de Boogschutter geboren zijn, wordt gezegd dat ze bijzonder actief, eerlijk en optimistisch zijn. Je wordt gezien als vrijheidslievend en dromerig en je hebt een enorme ideeënrijkdom, maar vaak ontbreekt het je aan energie om die ook te verwezenlijken. Jouw element is vuur en je bent net zo gepassioneerd over het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Van 23 november tot en met 20 december 2022 willen wij dit levenslustige sterrenbeeld in het zonnetje zetten en daarom bieden we de perfecte productkeuzes voor alle Boogschutters, om je te inspireren en betoveren.

Must-Haves

Karaktereigenschappen van de Boogschutter:

 

· Het talent om in alles het positieve te zien

· Openhartig en zelfverzekerd, wat sommige levenssituaties alleen maar makkelijker maakt

· Spreekt altijd de waarheid, ook als deze hard is

· Geïnteresseerd in filosofie, wijsheid en esotherie - alles waarin je met je geest vrij kunt ronddwalen

· Wil zich niet beperkt voelen in intermenselijke relaties of op het werk, dat nooit te gewoontjes mag worden

 
Boogschutter-vrouw

De Boogschutter-vrouw straalt gewoon van zelfvertrouwen en heeft altijd een goed humeur. Dit maakt haar zo aantrekkelijk voor de mannenwereld - de onafhankelijkheid en positieve uitstraling zorgt voor weinig strijd, omdat zij niet snel jaloers is. Dat betekent ook dat ze zich door niets en niemand de wet laat voorschrijven, omdat ze altijd precies weet wat ze wil en deze doelen ook nastreeft.

Boogschutter-man

De Boogschutter-man is een ware avonturier en kan daarom op elk moment profiteren van zijn talrijke ervaringen en interessante verhalen. Dat zorgt er ook voor dat hij zich heel moeilijk aan een bepaalde persoon, plek of beroep kan binden. Hij heeft de afwisseling en de vrijheid nodig en is alleen bereid dit met zijn grote liefde te delen.