Gezicht en Parfum van Von Norten

Een glimlach op het gezicht toveren, een knus gevoel creëren - dat is het doel van VON NORTEN oprich… Meer informatie
2
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Von Norten Gezicht en Parfum

Een glimlach op het gezicht toveren, een knus gevoel creëren - dat is het doel van VON NORTEN oprichter Cayla Naesse. De geuren roepen herinneringen op aan de kindertijd, aan een gelukkige plek, een kalmerende gemoedstoestand.


Geïnspireerd door de natuur.
De geuren zijn geïnspireerd op de Scandinavische natuur en brengen je naar de bergen of het bos en het gevoel van de zomer. Ze zijn gemaakt met parfums en essentiële oliën en bevatten geen alcohol.


Respect voor de natuur is essentieel voor VON NORTEN.
Elk product wordt zorgvuldig gemaakt van natuurlijke en duurzame ingrediënten. De producten van Von Norten vullen het huis met een vleugje natuur en gezelligheid.


Design en functie.
De producten zijn ontworpen volgens simplistisch Scandinavisch design, zodat ze elke ruimte opfleuren. Bij Von Norten betekent luxe dat men zich richt op de kwaliteit en schoonheid van de minimalistische levensstijl.


De VON NORTEN geurkaarsen worden met de hand gegoten in containers van gerecycled glas. Om het glas te beschermen wordt elke kaars geleverd in een elegante papieren geschenkdoos en laat u verleiden door de geuren van Von Norten in een andere wereld.