La Mer - Seren - The Concentrate La Mer - Seren - The Concentrate La Mer - Seren - The Concentrate La Mer - Seren - The Concentrate

Seren
The Concentrate van La Mer

0
 
15 ml
 

BP: € 1.079,67* / 100 ml 15 ml

Direct leverbaar

€ 161,95*
 
 
/ 30 ml
 

BP: € 1.063,17* / 100 ml / 30 ml

Direct leverbaar

€ 318,95*
 
 
50 ml
 

BP: € 859,90* / 100 ml 50 ml

Product in bestelling

€ 429,95*
 
Uitverkocht
 
Artikelnr. 669784

Beschrijving van Seren The Concentrate van La Mer

De Concentrate van La Mer is een geconcentreerde behandeling voor uw huid die zichtbaar kalmeert, beschermt en versterkt. Trakteer uw huid op deze regenererende behandeling als onderdeel van uw gezichtsverzorging. De serums van het gerenommeerde premiummerk La Mer bieden antioxidatieve bescherming en zijn geformuleerd met een geconcentreerde vorm van de celvernieuwende Miracle Broth. Dit vermindert zichtbaar tekenen van negatieve milieu-invloeden en gaat roodheid en huidirritatie tegen. Het concentraat kan ook op de gevoelige huid worden aangebracht. De serums zorgen voor een gezond en vitaal uiterlijk van de huid, ze versterken de huid en geven haar nieuwe weerstand om beter voorbereid te zijn op omgevingsinvloeden en andere stressfactoren. Dit is een effectieve manier om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen, die zich anders manifesteert als een verslapte huid en ouderdomsvlekken.

Geschikt voor dagelijks gebruik

Breng La Mer Concentrate ten minste twee keer per dag of naar behoefte aan op de huid en masseer de gezichtsverzorging zachtjes in de huid. De serums bereiden de huid optimaal voor op het later aanbrengen van de La Mer hydraterende verzorging. Ze kunnen ook als basis worden gedragen onder uw dagelijkse make-up. De verzorging van The Concentrate gezichtsverzorging doet uw huid net zo goed in de zomer, als in de winter, wanneer deze wordt blootgesteld aan extra stress van de kou.

Vragen over het product?

Klanten kochten ook

Klantenbeoordelingen
0 (0 Klantenbeoordelingen)

* Bevat beoordelingen van de internationale parfumdreams-shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon