Verzorgingstips voor de herfst

Verwen jezelf in de herfst met hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en haar

Wanneer de eerste bladeren van kleur veranderen, doe je er goed aan je verzorgingsrituelen langzamerhand af te stemmen op koude dagen. De combinatie van lage temperaturen, wind, regen, zon en droge verwarmingslucht in de herfst betekent stress voor huid en haar. Met de juiste verzorgingsproducten voor de herfst kun je met volle teugen van dit afwisselende jaargetijde genieten.

Herfst Gezichtsverzorging lipverzorging Lichaamsverzorging handverzorging Haarverzorging

Huidverzorging in de herfst – zorg voor balans in je lipidenhuishouding

Kies rijkere formules dan in de zomer. Oliën, zoals jojobaolie, arganolie, squalaan, perzikpitolie en cameliaolie, brengen de lipidenhuishouding in balans en versterken de beschermende functie van de huidbarrière. Dat maakt ze de perfecte aanvulling op je gebruikelijke verzorging.

Speciaal voor de herfst: waardevolle verzorging voor zachte lippen

Zodra het buiten kouder wordt, laten droge, gebarsten lippen nooit lang op zich wachten. Lippenbalsem, lippenboter en rijke, verzorgende lippenstiften met jojobaolie, bijenwas, ricinusolie en sheaboter houden de gevoelige huid van de lippen soepel en laten de lippen glanzen.

Voedende lotions en peelings voor een mooie herfsthuid

De seizoenswisseling gaat gepaard met veranderingen in de vitamine-, hormoon- en mineraalhuishouding. Een combinatie van milde reinigingsproducten, een regelmatige full body peeling en voedende bodylotions werkt regenererend, helpt de balans te herstellen en huidirritaties te voorkomen.

Voor een perfecte look – voet- en handverzorging in de herfst

Bij kou heeft de huid extra lipiden nodig, bij warmte extra vocht. Om roodheid, schilferige plekken, barstjes en jeuk te voorkomen is het belangrijk je voeten en handen te verzorgen met terugvettende lotions en rijke crèmes. Badolie biedt verlichting voor de geïrriteerde huid.

Gezond herfsthaar dankzij oliën en rijke kuren

In de herfst krijgt je haar te maken met mutsen en wisselende temperaturen. Hydraterende shampoos, conditioners en kuren werken preventief tegen haarbreuk en haaruitval. Voedende jojoba-, argan- en macadamiaolie beschermen de kwetsbare haarpunten tegen droge verwarmingslucht.