Haarkleuring & accessoires

654 Artikel
28921
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Haarverf voor stralend mooi haar

Een stralende haarkleur kan je uiterlijk compleet veranderen. Maar om iets te veranderen hoef je niet altijd naar de kapper. Met haarverf voor thuis kun je je haarkleur weer opfrissen of een hele nieuwe look proberen. De ingrediënten zijn altijd zo ontwikkeld dat qua kleur het optimale resultaat wordt bereikt en dat je haar tegelijkertijd wordt verzorgd.

Haarkleuring voor thuis – heel easy zelf verven

Vroeger was het verven van haar het exclusieve domein van kappers. Maar dankzij eenvoudige haarkleuring voor thuis verander je gemakkelijk je look zonder al te diep in de buidel te hoeven tasten. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking precies op te volgen. Houd er ook rekening mee dat donkere haarverf gemakkelijker is dan lichte haarverf, die het haar zwaar kan belasten.

Welke haarkleuring vind je bij parfumdreams?

Weet je nog niet zeker welke kleur je favoriet is? Met semipermanente biologische haarkleuring ? Laat je door de naam niet misleiden: Biologische haarkleuring zoals henna zorgt voor een intensieve en langdurige kleur. Zelfs met blonderen is het lastig om deze er weer uit te krijgen.

Felrood, felblauw of felroze zijn statements waar je goed over na moet denken. Want als je je haar niet eerst blondeert , zal het resultaat maar half zo stralend zijn. Natuurlijk zijn deze producten ook verkrijgbaar om thuis te gebruiken. Maar om ermee te werken is eerder voor professionals weggelegd. Wees je er bij het experimenteren van bewust dat je je haar veel stress bezorgt.

Waar moet je op letten als je haarkleuring koopt?

Haar dat net is geverfd straalt in het zonlicht en maakt je iedere keer weer blij wanneer je in de spiegel kijkt. Om ervoor te zorgen dat je nieuwe look zich prachtig kan ontvouwen, moet je jezelf de volgende vragen stellen voordat je haarkleuring bestelt :

  • Welke tint? Donkerder verven is altijd gemakkelijker. Je haar lichter maken kan daarentegen alleen door blonderen. Gewone haarkleuring kan het haar niet lichter maken.
  • Welke hoeveelheid? Let op de aanduidingen in milliliter en als je lang haar hebt, koop dan voor de zekerheid meerdere pakjes.
  • Wat heb je nog meer nodig? De meeste kleurspoelingen en haarkleuringen worden geleverd in handige flacons. Toch kunnen verfaccessoires zoals verfkwastjes en bakjes het aanbrengen vergemakkelijken.
  • Wat doe je na het verven van je haar? Veel haarkleuring wordt al geleverd met een bijpassende kleurshampoo te kopen, en een conditioner die tot diep in de haren inwerkt.

Thuis je haar verven vergt oefening: neem voldoende tijd en bereid alles van tevoren voor, zodat je klaar bent voor iedere stap. Je kunt ook een vriendin vragen om te helpen.

Bestel nu een nieuwe haarkleuring bij parfumdreams

Je bent dringend op zoek naar een nieuwe look? Of het nu koel blond, spannend rood, warm bruin of vol zwart is: bij parfumdreams vind je snel een nieuwe tint. Hoe je snel en gemakkelijk een nieuwe haarkleuring kunt bestellen.