Neem de nieuwsbrief en bespaar 21%**

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua di Parma Home Collection Oud Room Diffuser

Direct leverbaar
Artikelnr.
PayPalKlarna-factuurMasterCardVisa
180 dagen retourrecht
Veilig winkelen en betalen
Gratis levering vanaf 30,00 €
Productinformatie
Naam
Room Diffuser, Oud
Lijn
Home Collection
Productlijn
Home Fragrance
Met de Acqua di Parma Kamerverspreider Oud kies je voor een oriëntaalse houtachtige geur die zich, in tegenstelling tot roomsprays, langzaam en aanhoudend verspreidt in je kamer. De diffuser maakt ook indruk met zijn elegante look in Acqua di Parma design. De kamergeur laat je de aroma's van bergamot en sinaasappel in de topnoot opsnuiven. Daaronder ontvouwt zich de hartnoot met toespelingen op amyrisolie, koriander en oud- of agarhoutolie. De basis van de geur wordt gekenmerkt door cederhout, muskus, leer, patchoeli en sandelhout. Geniet vele weken van deze fijn afgestemde harmonie van spannende contrasten.

Hoe gebruik je de Room Diffuser Oud:

Verwijder eerst het geurdichtingsplaatje onder het deksel. Schroef dan het deksel er weer op, steek de rotan stokjes door het deksel in de fles en spreid de stokjes uit in een waaiervorm. De geur stijgt nu op door de stokjes en wordt afgegeven aan de omringende lucht. Om de geur intenser te maken, kun je de rotan stokjes gewoon omdraaien. Als je de geur wilt verminderen, verwijder je de stokjes afzonderlijk. Stel de Room Diffuser Oud niet bloot aan direct zonlicht. U kunt ook andere room sprays en diffusers van Acqua di Parma vinden in de Parfumdreams winkel.
Toepassing
BELANGRIJK - VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK:
Acqua di Parma raadt aan om de dop los te draaien en de binnenplaat te verwijderen om het gebruik van de ruimteverspreider te optimaliseren:
- Draai de dop los en verwijder de binnenplaat. Plaats de dop terug en plaats de rotan stokjes in de fles.
- Laat de blaadjes bij het eerste gebruik vierentwintig uur weken voordat je ze omdraait.
- De intensiteit van de geur hangt af van hoe vaak sommige of alle rotan stokjes worden omgedraaid: Hoe vaker ze worden omgedraaid, hoe intenser de geur. Als de geur te intens is, kan deze worden aangepast door enkele rotan stokjes te verwijderen totdat de gewenste intensiteit is bereikt.
- Om de houdbaarheid van de geur te verlengen, vermijd hoge temperaturen, direct zonlicht en sterke luchtcirculatie, die de verdamping kunnen versnellen.
- Plaats de geurverspreider op een vlakke ondergrond waar hij niet wordt blootgesteld aan vocht.
- Houd buiten het bereik van kinderen en huisdieren.
- Houd het uit de buurt van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen.
- Het geurconcentraat bevat natuurlijke grondstoffen, dus de kleur kan na verloop van tijd lichtjes veranderen zonder de geurprestaties te beïnvloeden.
- Het is raadzaam om na het hanteren van de rotan stokjes je handen te wassen met schoon water en zeep.
- Licht ontvlambare vloeistof en dampen.
0,0
0
Klantenbeoordelingen
Misschien vind je dit ook leuk

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube