De juiste volgorde voor je verzorgingsritueel

Stap 1 Reiniging: verwijder invloeden van buitenaf, vuil en make-up-resten van je gezicht! Hiervoor kun je een cleanser gebruiken. Het enige dat hierbij van belang is, is dat je je gezicht er 's ochtends en 's avonds mee reinigt.
Ontdek nu

Stap 2 Peeling: een peeling moet een vast onderdeel van je dagelijkse verzorgingsritueel worden. Je mag je huid echter niet vaker dan drie keer per week peelen. Peelings verwijderen dode huidcellen – maar je huid wordt er ook gevoeliger van.
Ontdek nu

Stap 3 Toner: met een toner wordt gezichtslotion bedoeld. Deze reinigt je huid grondig na en bereidt je huid optimaal voor op de volgende stappen van je ritueel. Doe gewoon wat toner op een wattenschijfje en breng deze met behulp van lichte bewegingen op je gezicht aan.
Ontdek nu

Stap 4 Serum: met een serum in je verzorgingsritueel bereid je je huid optimaal op regeneratie voor. De dunvloeibare texturen van de serums kunnen optimaal in de diepere huidlagen doordringen. Bij een droge huid moet het serum zijn verrijkt met hyaluronzuur – bij een rode en vette huid moet het serum niacinamide en zink als ingrediënten bevatten.
Ontdek nu

Stap 5 Oogcrème: de oogcrème moet direct na gebruik van het serum worden aangebracht. Verzorgingsproducten voor het gebied rondom de ogen hebben een lichtere textuur, omdat deze huid dun en gevoelig is.
Ontdek nu

Stap 6 Verzorgende crème: volgende stap! Hydrateer je huid! Crèmes zijn hierbij de sleutel tot succes. Je kunt hierbij ook een onderscheid maken tussen dag- en nachtcrèmes. De dagcrème beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf – nachtcrèmes ondersteunen dankzij de rijke ingrediënten de regeneratie van de huid.
Ontdek nu

Stap 7 Gezichtsolie: gezichtsoliën bevatten tal van werkzame stoffen en zijn daarom niet geschikt voor elk huidtype. Controleer of de gezichtsolie past bij je huidtype en je huidprobleem!
Ontdek nu

Stap 8 Zonnebrand: bescherm je huid tegen uv-straling! We raden je van harte aan om een zonbeschermingsfactor te nemen die je huid overdag tegen zonnestraling beschermt. Uv-straling staat erom bekend verbranding, irritatie en huidveroudering te veroorzaken.
Ontdek nu