Pasen

Voor u

Ontdek nu

Spring Make-up

Ontdek nu

Voor hem

Ontdek nu

Verzorging voor Pasen

Ontdek nu
Hot producten


Onze aanbevelingen

Cadeau-ideeën voor Pasen voor u en hem

Pasen staat bijna voor de deur en u mist nog een passend cadeau? Met heerlijk geurende parfums, hoogwaardige cosmetica en exclusieve verzorgingsproducten geeft u uw lief, uw zus, vriendin of moeder iets heel kostbaars tussen de eieren: Lichte, bloemige geuren wekken bij de drager de vreugde van de lente op. Hoe zou dat zijn met een verzorgende bodylotion, een vitaliserende gezichtscrème of krachtige haarproducten? Exclusieve verzorgingsproducten verwennen huid en haar en voeden het lichaam voor het warme jaargetijde. Wilt u met Pasen een man een plezier doen en hem iets goeds geven? Met verzorgingsproducten voor huid, haar en baard schenkt u mannen én vrouwen een dosis levensvreugde. Want u geeft daarmee het waardevolste wat u een mens kan geven: tijd voor zichzelf. Ook voor kinderen vindt u bij Parfumdreams precies wat u zoekt: Douche- en badschuim met afbeeldingen van hun favoriete helden uit Walt Disneyfilms, Star Wars of Klaas Vaak.

Met Pasen parfum cadeau geven: intieme geschenken die betoveren

In Hongarije is een moderne paastraditie opgekomen: op tweede paasdag besprenkelen mannen bevriende of verwante meisjes en vrouwen met een beetje parfum. Nadien mogen zij de fles als paasgeschenk houden. Waarschijnlijk gaat dit gebruik terug op een oud vruchtbaarheidsritueel. Tegenwoordig betekent het geven van parfum een uitdrukking van waardering en verbondenheid met de persoon die het cadeau ontvangt. Het is een zeer persoonlijk en intiem geschenk. Wanneer u met Pasen parfum cadeau geeft, verraadt u met uw keuze hoe u over de ontvanger denkt. Speels-romantisch, sportief-gekruid, elegant, unisex, verleidelijk of wilskrachtig: onze geur is een onderdeel van onze persoonlijkheid. Hij omgeeft ons als een onzichtbaar omhulsel, zweeft voor ons uit en laat een spoor achter, lang nadat we de ruimte hebben verlaten. Een parfum is de finishing touch van onze outfit, verleent ons een onweerstaanbare uitstraling en is net zo uniek als onze vingerafdruk. Parfum ruikt bij iedereen anders.

Favoriete geuren: vind bijpassende beauty- en verzorgingsproducten voor Pasen

Is uw paasgeschenk voor een vrouw of een man met een uitgesproken favoriete geur? Veel mensen hebben hun persoonlijke parfum al jarenlang en blijven levenslang trouw aan die geur. Bij Parfumdreams vindt u zeker de bijpassende huid- en haarverzorgingsproducten of ontdekt u een fascinerende variant. Liefdevol verpakt is dit het ideale paasgeschenk. Snuffel door onze veelzijdige producten van meer dan 600 internationale topmerken. Bij ons kunt u meer dan 44.000 hoogwaardige parfums, beauty- en verzorgingsproducten vinden van gerenommeerde merken als CHANEL, DIOR, Karl Lagerfeld, Yves Saint Laurent, L'Oréal, Shiseido of Clinique, waarmee u uw paasmand vult. De veelzijdigheid van onze producten zal uw inspiratie vleugels geven en u helpen het beste te kiezen en uw dierbaren een unieke vreugde bij Pasen te geven.