DIOR - Foundation - Prestige Cushion DIOR - Foundation - Prestige Cushion DIOR - Foundation - Prestige Cushion DIOR - Foundation - Prestige Cushion

Foundation
Prestige Cushion van DIOR

0
 
 

BP: € 493,00* / 100 g No. 010 / 15 g

€ 73,95*
 
 
 

BP: € 493,00* / 100 g No. 020 / 15 g

€ 73,95*
 
 
 

BP: € 493,00* / 100 g No. 030 / 15 g

€ 73,95*
 
Uitverkocht
 
Artikelnr. 993074

Dit kan u ook bevallen

Bestsellers

Beschrijving van Foundation Prestige Cushion van DIOR

Met DIOR Cushions - Prestige Cushion bereidt u uw teint optimaal voor op een gelijkmatige, harmonieuze uitstraling. De make-up is crèmeachtig en voelt aangenaam zacht aan op de huid. Het typische maskergevoel, dat sommige make-up na een paar uur achterlaat, komt niet voor bij de foundation. Met DIOR Cushions geniet u van een lange hold met maximaal comfort en een zonbeschermingsfactor van meer dan 30, wat vooral belangrijk is in de zomer of tijdens een zonnige skivakantie. Voor een gezonde huid vol uitstraling!

Aangenaam zacht en een uitstekende dekking

De ingrediënten van de Cushions zijn overtuigend: rozenblaadjes voeden en verwennen de huid, tegelijkertijd bevatten ze kleurpigmenten die kleine oneffenheden bedekken als een tweede huid. Pigmentvlekken of roodheid worden specifiek afgedekt. U kunt de opaciteit van de uitgekiende fundering altijd flexibel aanpassen: van individuele accenten tot complete make-up die alle onregelmatigheden verbergt en een egale teint creëert, alles is mogelijk. Hoe dan ook, het resultaat zal overtuigend zijn: uw huid zal een rooskleurige en frisse gloed hebben, de DIOR Foundation laat een aangenaam gevoel achter en weegt niet zwaar. Kies tussen verschillende kleuren die passen bij verschillende huidtypen. Tip: De speciale crèmeachtig formule kan het beste worden toegepast met de Prestige Cushion Applicator. Randen worden er vakkundig mee vervaagd.

Vragen over het product?
Klantenbeoordelingen
0 (0 Klantenbeoordelingen)