DIOR EXPERTISE

PARFUM

UMEER DAN 70 JAAR
EINDELOZE CREATIVITEIT

De onbegrensde creativiteit van Dior wordt belichaamd door Parfumeur-Créateur François Demachy, die zijn uitzonderlijke expertise wijdt aan het bedenken van de prachtige Dior-parfums van vandaag en morgen.

BLOEMEN, BLOEMEN, BLOEMEN,
VAN GRASSE NAAR DE WERELD

De regio Grasse is nauw verbonden met de geschiedenis van Dior. Christian Dior besloot zich te vestigen in La Colle Noire om zijn eigen bloemen te kweken. Sinds 2006 heeft François Demachy, Dior Parfumeur-Créateur, exclusieve partnerschappen ontwikkelt met kwekerijen van Meirozen en Jasmijn bloemen om dit unieke gebied en de bijkomende expertise in stand te houden.

DE ICONISHE GEUREN

MAKE-UP

DIOR MAKEUP
EEN ODE AAN KLEUR

"WAAROM ZOU JE VROUWEN DE CHARME EN PRESTIGE VAN KLEUR ONTNEMEN?' Deze quote van Christian Dior inspireert elke creatie van het Huis, aangezien kleur de basis vormt van de moderne en innovatieve geest van Dior.

PETER PHILIPS
CREATIVE & IMAGE DIRECTOR
VAN DIOR MAKE-UP

Peter Phillips, bekend om zijn unieke en revolutionaire stijl, deelt een verlangen naar schoonheid, elegantie, innovatie en eerlijkheid met Dior. Met deze gedachte creëert hij elk seizoen de nieuwe make-up voor Dior.

GEBOREN ACHTER DE SCHERMEN:
PROFESSIONELE MAKE-UP EXPERTISE

Zes keer per jaar creëert Peter Phillips een make-up look voor de Dior modeshows. Onder zijn leiding, zetten de make-up artists al hun expertise in tijdens de hectiek achter de schermen, waardoor couture en make-up samenkomen en elkaar versterken.

MAKE-UP ESSENTIALS

HUIDVERZORGING

50 JAAR BLOEMENWETENSCHAP

Dior verzorging zet Christian Dior's passie voor bloemen voort. De uitzonderlijke bloemeningrediënten in de verzorgingsproducten versterken de schoonheid van iedere vrouw, terwijl ze zacht zijn voor de huid en respectvol voor de natuur.

DE BLOEMENWETENSCHAP VAN DIOR
VANGT DE ONEINDIGE
LEVENSKRACHT VAN BLOEMEN

Dior Science selecteert de meest uitzonderlijke bloemen in de natuur en laat deze op biologische wijze groeien in haar eigen tuin. De wetenschappers van Dior ontwikkelen innovatieve extractieprocessen om exclusieve ingrediënten te creëren, die worden getest in de 4 onderzoekscentra in Frankrijk en Azië.

DE ICONISCHE VERZORGINGSPRODUCTEN